reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
to ja bym żurek, kwaśnice jadła co dziennie [emoji14] wszystko co kwaśne to mój przyjaciel ;)
Hmmm, kwaśnica to też niegłupi pomysł... Składniki mam... Może później ugotuję [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

nie obraziłabym się ;) w sumie o Kropku cały czas mówimy jak o NIM więc kto wie ;)
a mężu musi nazwisko przekazać bo jest ostatni i jedyny [emoji14]

Agatka29, ja taką ochotę miałam ostatnio ale zrobić już nie [emoji14] powiedziałam o tym teściowej, na drugi dzień przyjechał gar bigosu :p
Zazdroszczę teściowej... :oops:

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moje nowe zdobycze ❤❤ cale szczeecie na wymiane mam czas 30dni, czyli do 24 gdzies lutego a 13ego wizyta i moze sie juz cos dowiem :)
20180124_145036.jpg

Ja właśnie usłyszałam na genetycznych od innego lekarza, więc ciekawa jestem co mi powie mój. I tak dopiero po polowkowych będę skłonna uwierzyć w płeć i kupić ubranka :) Chyba, że się płeć zmieni, to zaoszczędzę na zakupach bo dla chłopca mam milion ubranek ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ty masz sporo dla chlopca a ja mam mase dla dsiewczynki, jesli bede miala chlopczyka a u Ciebie potwierdzi sie coreczka to mozemy zrobic wymiane :)

Moj brzuszek i jak myślicie urósł?

Slicznosci :) mam podobny a jestem dopiero w 14 tc :o

Dziewczyny ile razy bierzecie magnez?
Chyba w pierwszej ciąży brałam 3 razy ale już nie pamiętam

Ja bralam doraznie dwa razy, a dzisiaj wzielam rano i brzuch mi tak nie twardnieje :) ale nie wiem czy moge brac i ile razy bo biore na wlasna reke a do lekarza dopiero za 2.5tygodnia :/

Ja cały czas mam ochotę też na bigos ale nie chce mi się gotować :/
Zapraszam !! Mam pol zamrazalki :)

Załączniki

• 20180124_145036.jpg
    20180124_145036.jpg
    620,6 KB · Wyświetleń: 268
Moje nowe zdobycze ❤❤ cale szczeecie na wymiane mam czas 30dni, czyli do 24 gdzies lutego a 13ego wizyta i moze sie juz cos dowiem :)Zobacz załącznik 836582

Ty masz sporo dla chlopca a ja mam mase dla dsiewczynki, jesli bede miala chlopczyka a u Ciebie potwierdzi sie coreczka to mozemy zrobic wymiane :)

Slicznosci :) mam podobny a jestem dopiero w 14 tc :o

Ja bralam doraznie dwa razy, a dzisiaj wzielam rano i brzuch mi tak nie twardnieje :) ale nie wiem czy moge brac i ile razy bo biore na wlasna reke a do lekarza dopiero za 2.5tygodnia :/

Zapraszam !! Mam pol zamrazalki :)
Już jadę :) grzej tam ten bigos :D

Anita a tobie też się Szyjka skracala? Od którego tyg? Miałaś coś założone?
Tak, skrócona szyjka, ale nie jakoś dramatycznie i stawiający się brzuch, chyba około 25tc. Miałam założony pessar jakoś do 35tc, zdjeli mi go na izbie przyjęć, bo przyjechałam z akcją porodową (okazało się, że nie rodzę, a przyczyna bólu jest inna), ale donosiłam bez niego do skonczonego 37tc.

reklama
Do góry