reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@_agnieszka_ widzisz! szlafrok też mi się przyda i wygląda bardzo fajnie..! Zamówię sobie coś w lutym, bo styczeń to się już raczej finansowo skończył ;) :D
Ja właśnie chciałam taki cienki, bo w domu mam gruby, bardzo puchaty, pomijając fakt, że na lato niezbyt, to zająłby pół torby ;)
A ten jest cienki, lekki, dobrze się kompresuje w torbie, i ma duże kieszenie (koszule nie mają w ogóle kieszeni, więc chcąc gdzieś iść można schować choćby telefon albo chusteczki...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny ile razy bierzecie magnez?
Chyba w pierwszej ciąży brałam 3 razy ale już nie pamiętam
Właśnie jak to jest z tym magnezem bo wizytę u lekarza mam dopiero za 3 tygodnie i nie wiem czy można go brać bez konsultacji z lekarzem? Jak narazie wzielam tylko 2 razy jak czułam jakby się brzuszek stawial

Tak, to ja ;)
Po praniu nic się z nimi nie stało :)
Trochę się gniotą, jak to 100% bawełna, ale łatwo się prasowały ;)
Po wyjęciu z pralki i wysuszeniu wyglądały jak na zdjęciu (robione tak, żeby było widać, jak pogniecione) ;)

Mam też szlafrok z tej strony, taki cienki szary, bardzo fajny, ale trudniej się go pasowało, bo grubszy - proponuję nie suszyć go przed prasowaniem tydzień (tyle u mnie wisiał [emoji23]), to będzie prościej ;)
Szlafrok ma relatywnie krótkie rękawy - ja mam ogólnie dość długie ręce, koszule i szlafrok mam S, a rękawy takie do nadgarstka, ale stwierdziłam, że w szlafroku do szpitala na lato mi to nie przeszkadza, więc nie wymieniałam ;)

Link do: Koszule nocne ciążowe

Link do: Szlafroki ciążowe
cf2d78b26fb31097b152a8f792da3594.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam dwie identyczne koszulę, serce pomarańczowe i żółte. Kiedyś do szpitala kupiłam w 2015 roku na allegro za grosze chyba 20 zł sztuka jak dobrze pamiętam. Są ok po praniu się bardzo nie niszczą, mam je do tej pory :-Dczasem zdaza mi się założyć jak wszystkie koszulę czy piżamy mam w praniu. Mam je 3 lata i są naprawdę ok :-)tylko z czasem jak się rozpina te guziki do karmienia to potem same się odpinaja przynajmniej u mnie tak było po długim czasie użytkowania :-D

Właśnie jak to jest z tym magnezem bo wizytę u lekarza mam dopiero za 3 tygodnie i nie wiem czy można go brać bez konsultacji z lekarzem? Jak narazie wzielam tylko 2 razy jak czułam jakby się brzuszek stawial
Ja już brałam sporo tak doraźnie 1 na nov po całym dniu jak mnie brzuszek bolal, ale od wczoraj zaczął się stawiać, o dzis wzięłam rano, teraz w południe i mam jeszcze zamiar na wieczór,

reklama
Do góry