reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na razie wszystkim się płeć z genetycznego potwierdza chyba, że coś przeoczyłam. Sama jestem ciekawa ilu z nas dzieci zmienią płeć ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
ani_anita, rozumiem ;) dlatego po połogu mam zamiar wrócić do anty ;) zwłaszcza, że zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu który był jednocześnie pierwszym bez anty ;)

martaaa515, powiem to mojej lekarce :)
To miałyśmy tak samo :) Ja też odstawiłam anty i dostałam okres z odstawienia 2 października i zaszłam w tym pierwszym cyklu :) A długo brałaś anty? Ja 12 lat z 2 przerwami, których przerwą nazwać w sumie nie można bo jakoś 2-3 miesiące tylko.

Na razie wszystkim się płeć z genetycznego potwierdza chyba, że coś przeoczyłam. Sama jestem ciekawa ilu z nas dzieci zmienią płeć ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mnie na prenatalnych nie powiedział jaka płeć więc tym bardziej jestem ciekawa czy słowa mojego gina się sprawdzą :) Powiedział dwa razy, że widzi chłopca :) A że teraz jest w szpitalu i zastępuje go dwóch innych lekarzy to na tej wizycie 8go lutego zapytam tego, który będzie na zastępstwie co on uważa, zawsze to dodatkowe spojrzenie innej osoby.

Siemka! Ja dziś sny tak glupie, że o matko. Sniło mi sie, że dziecko już było z Nami ale bardzo plakało bo nie chcieliśmy go wykąpać w ekstrakcie z lisa! Tak! Na półkach w sklepach były płyny do kąpieli z ekstraktami zwierzecymi sowy, lisy, wilki. A potem mi się sniło że miałam piękną białą koszule, zatrzymala się przy mnie czarna limuzyna z której wyszedł Putin i postrzelil mnie w brzuch a ja sie rozplakalam, że koszuli nie dopiorę.
Byłam już dam mocz i krew do badań, bo mój Ł dzis wolne więc jutro nie będę musiała autobusem jechać na czczo. A w piątek wizyta :)
O matko, ale macie sny[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mnie na prenatalnych nie powiedział jaka płeć więc tym bardziej jestem ciekawa czy słowa mojego gina się sprawdzą :) Powiedział dwa razy, że widzi chłopca :) A że teraz jest w szpitalu i zastępuje go dwóch innych lekarzy to na tej wizycie 8go lutego zapytam tego, który będzie na zastępstwie co on uważa, zawsze to dodatkowe spojrzenie innej osoby.
Ja właśnie usłyszałam na genetycznych od innego lekarza, więc ciekawa jestem co mi powie mój. I tak dopiero po polowkowych będę skłonna uwierzyć w płeć i kupić ubranka :) Chyba, że się płeć zmieni, to zaoszczędzę na zakupach bo dla chłopca mam milion ubranek ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry