Agatka29
Fanka BB :)
Bedzie dobrze ja w poniedzialek 20.11,Mam nadzieje. Z synkiem mialam ciezka cala ciaze, z corka bylo najgorzej do 18 tygodnia. W czwartek ide do gin juz sie nie moge doczekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze ja w poniedzialek 20.11,Mam nadzieje. Z synkiem mialam ciezka cala ciaze, z corka bylo najgorzej do 18 tygodnia. W czwartek ide do gin juz sie nie moge doczekac
A tez myslalam o poniedzialku☺ ale ze wzgledu na to wlasnie, ze pewnie bedzie mi pptrzebna ta luteina wybralam czwartek. No I ja z tych niecierpliwych☺ a jeszcze w ppniedzialki corka ma gitare wiec tak srednio pasuje.Bedzie dobrze ja w poniedzialek 20.11,
A u mnie pierwsza dopiero, bedzie skpnczony 5 tydzien. Corka w lipcu skonczyla 7 a synek w kwietniu 2Ile lat ma corka? Ja juz bylam na pierwszej wizycie 06.11,kazal przyjsc za dwa tyg czyli 20 to zalozy mi karte?
Też idę tego dnia na wizytęBedzie dobrze ja w poniedzialek 20.11,
A ma ktiras z was konflikt serologiczny ?
My nie mamy obydwoje plusowa grupa krwi I ta sama A☺Ja będę teraz miała, dobrze ze przypomniałaś o tym... [emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji3]Ja będę teraz miała, dobrze ze przypomniałaś o tym... [emoji85]
Dziewczyny nie wytrzymałam i wyszłam z pracy na betę
10.11- 110
Dzisiaj-890! <3
A ktora to twoja ciaza ?Ja będę teraz miała, dobrze ze przypomniałaś o tym... [emoji85]
Dziewczyny nie wytrzymałam i wyszłam z pracy na betę
10.11- 110
Dzisiaj-890! <3
My nie mamy obydwoje plusowa grupa krwi I ta sama A[emoji5]