reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Miałam napisać wcześniej, ale wpadli goście...... tak więc dostałam w ciągu dnia SMSa że wyniki panoramy są już do odebrania więc najpierw pojechałam po nie- otwieram, a tam chłopak :o Byliśmy w szoku oboje! Ewidentnie będę męską królową.... :D

Potem pojechaliśmy na USG- dzidziutek tak się ruszał, skakał i machał wszystkim co miał, że lekarz nie mógł go zmierzyć. Kazał mi wyjść i zrobić siku- nic nie pomogło. Wyszlam, on zbadał kolejną pacjentkę i wtedy znowu wziął mnie :D Skończył mierzenie i sam też zauważył pindolka, więc dopiero wtedy powiedzieliśmy że z testu też wyszedł chłopak.

Jednym słowem- idę oddawać ubranka i wymieniać kocyki :D
O nie tylko nie kocyki[emoji85][emoji12][emoji23] A tak swoją drogą te reczniki kupowalas w zarze Home online czy stacjonarnie? Bo Online nie mogę znaleźć. Najwyżej do Arkadii po weekendzie pojadę i zerknę.

Tak w ogóle gratulacje synka. Ja też czuje, że będę męska krolowa[emoji23]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z PAPP-A Ci plec wyszla ?:o
Kolejny mezczyzna :D super :)

Nie, Panorama

Mi ginekolog nic nie mowil o tym tescie, chyba, ze powinnam go robic na wlasna reke w takiej sytuacji ?

To dodatkowe badanie, odplatne, ja robiłam bo mam 35 lat i poza tym chciałam mieć spokojną ciążę.

To gratuluje synka[emoji5] Czemu w szoku? Miala byc dziewczynka?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Takie miałam przeczucie ja, M., dosłownie wszyscy :)

Ja to chyba najlepsza z was
Mam juz lozeczko, jutro dostawa , couszki z 200sztuk 50-74[emoji23][emoji23]( kuzynka meza wyslala czesc plus przeceny teraz)
Wozek kupujemy za tydz ;))
Ale porod cgce w czerwcu [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

O wow :o To co ty będziesz robiła do lipca? :D

Nie, Panorama

To dodatkowe badanie, odplatne, ja robiłam bo mam 35 lat i poza tym chciałam mieć spokojną ciążę.

Takie miałam przeczucie ja, M., dosłownie wszyscy :)

O wow :o To co ty będziesz robiła do lipca? :D
Kurcze my tez mamy przeczucie na dziewczynke[emoji5] Chociaz ja czasami juz zaczynam miec watpliwosci[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A cis wam napisze bo tak od jakiegoś czasu piszecie o tych detektorach tętna a ja dostałam od mojej przyjaciółki ale pisałam wam ci ona miała jak była w ciazy i jechałam z nią na szpital
No woec dziś go wyciągnęłam i tak patrzę na niego [emoji23] a musze napisac ze z dobrej firmy kosztował coś koło 700zl i mysle zobaczyć czy nie .. bi szczerze nie jestem przekonana i włączyłam go powiem wam tak 30 min szukałam tętna najpierw po prawej Str potem na srodku po lewej góra dol nie musze już pisać w tym momencie ze moje tentno to było chyba z 200....
ni nic detektor cisza ... prawda jest ze tez pierwszy raz to robiłam wiec szukanie mojego dziecka to jak igła w stogu siana .. wkoncu po pół godz udało się puls ponad 140 od razu akcja serca No nie widzie tego pomylić mąż nagrał filmik jak mi się uda to wam podeśle tutaj ale szczerze nie będę już sprawdzać nie wiem mam mieszane uczucia szukanie tego serca z każda min sprawiało mi stres cieszę się ze się udało i faktycznie synek leży na dole nad spojeniem po prawej Str
Moj wniosek taki jak nie chcecie się stresować nie kupujcie tego szczególnie tych mniej czułych za 200zl bo tez o nich czytałam i maja gorsze parametry niż ten który ja dostałam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O nie tylko nie kocyki[emoji85][emoji12][emoji23] A tak swoją drogą te reczniki kupowalas w zarze Home online czy stacjonarnie? Bo Online nie mogę znaleźć. Najwyżej do Arkadii po weekendzie pojadę i zerknę.

Tak w ogóle gratulacje synka. Ja też czuje, że będę męska krolowa[emoji23]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Wrzucę zdjęcia jak już wymienię :D Kupowałam stacjonarnie i to nie w wawie. Zobaczę co jest w warszawie, a jak nie to zatrudnię mamę żeby coś kupiła właśnie w innym mieście, a te oddam.

Kurcze my tez mamy przeczucie na dziewczynke[emoji5] Chociaz ja czasami juz zaczynam miec watpliwosci[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja ostatnio miałam takie "olśnienie"- skoro wszyscy mówią, ze na bank dziewczynka, to co będzie, jak dzidziuś zrobi niespodziankę? ;) No i zrobił :D

Miałam napisać wcześniej, ale wpadli goście...... tak więc dostałam w ciągu dnia SMSa że wyniki panoramy są już do odebrania więc najpierw pojechałam po nie- otwieram, a tam chłopak :o Byliśmy w szoku oboje! Ewidentnie będę męską królową.... :D

Potem pojechaliśmy na USG- dzidziutek tak się ruszał, skakał i machał wszystkim co miał, że lekarz nie mógł go zmierzyć. Kazał mi wyjść i zrobić siku- nic nie pomogło. Wyszlam, on zbadał kolejną pacjentkę i wtedy znowu wziął mnie :D Skończył mierzenie i sam też zauważył pindolka, więc dopiero wtedy powiedzieliśmy że z testu też wyszedł chłopak.

Jednym słowem- idę oddawać ubranka i wymieniać kocyki :D

Gratuluje. Ja tez jestem Meska Krolowa.

Az boje sie pomyslec czy w moim skromnym mieszkanku nie mieszka kolejny meski osobnik :D

Ja nie mam przeczuc. Czuje sie gorzej niz w dwoch poprzednich ciazach, ale to raczej o niczym nie swiadczy. Bardziej tym, ze jestem przemeczona I zapracowana.

No nic, ja musze uzbroic sie w cierpliwosc do 12 marca.
Jeszcze sama jade na USG, wiec poprosze doktora o napisanie plci na kartce I wtedy Maz otworzy ja , gdy bedziemy razem :-p

A cis wam napisze bo tak od jakiegoś czasu piszecie o tych detektorach tętna a ja dostałam od mojej przyjaciółki ale pisałam wam ci ona miała jak była w ciazy i jechałam z nią na szpital
No woec dziś go wyciągnęłam i tak patrzę na niego [emoji23] a musze napisac ze z dobrej firmy kosztował coś koło 700zl i mysle zobaczyć czy nie .. bi szczerze nie jestem przekonana i włączyłam go powiem wam tak 30 min szukałam tętna najpierw po prawej Str potem na srodku po lewej góra dol nie musze już pisać w tym momencie ze moje tentno to było chyba z 200....
ni nic detektor cisza ... prawda jest ze tez pierwszy raz to robiłam wiec szukanie mojego dziecka to jak igła w stogu siana .. wkoncu po pół godz udało się puls ponad 140 od razu akcja serca No nie widzie tego pomylić mąż nagrał filmik jak mi się uda to wam podeśle tutaj ale szczerze nie będę już sprawdzać nie wiem mam mieszane uczucia szukanie tego serca z każda min sprawiało mi stres cieszę się ze się udało i faktycznie synek leży na dole nad spojeniem po prawej Str
Moj wniosek taki jak nie chcecie się stresować nie kupujcie tego szczególnie tych mniej czułych za 200zl bo tez o nich czytałam i maja gorsze parametry niż ten który ja dostałam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No wlasnie i to jest przyklad, ze sie nie oplaca wydaeac tych 200-300zl, skoro takim za 700zl jest ciezko sie obslugiwac.
Ale fajnie, ze Ci sue w koncu udalo[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry