reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A można zrobić ją od razu tajną? Nie chce żeby znajomi na razie wiedzieli...

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
Tajna będzie chyba niewidoczna całkowicie nawet jak ktoś będzie chciał dołączyć to tylko przez dodanie przez innego członka.

reklama
Jak byłam na sierpniówkach 2017 też powstała grupa na fb. Jakoś mi nie podpasowała, wielu innym dziewczynom też nie i zostałyśmy na babyboom na zamkniętej grupie.
Ale zobaczą tą na FB pod warunkiem, że będzie zamknięta - nie chce żeby dalsi znajomi wiedzieli o ciąży.

No właśnie to mi przeszkadza w tej na fb, od razu wszyscy będą wiedzieli, a tutaj jednak zachowujemy swoją ciąże dla siebie [emoji846]
Często na tych fejsbukowych grupach robią się gownoburze o byle pierdole niestety...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mysle że później bedzie mozna zrobic zamkniętą grupe na FB dla ograniczonej ilości osób zamiast zamkniętego forum tutaj. Teraz napewno duża część z nas nie wejdzie do FB grupy z obawy przed tymze wszyscy sie dowiedzą...

@żabila daj znac jak juz sie u Ciebie sytuacja wyklaruje... trzymamy kciuki żebyś miała przeciwciała

Ja z grupą fb też bym się puki co nie spieszyła :)
mam już wynik bety!! podaję po kolei:
6.10 - 87,40
9.10 - 309,80
13.10 - 1277,00
Super [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny,jak sie dzis czujecie ?ja oookropnie, :/ dzis powiedIalam swojej mamie I siostrzeo ciazy,ryczalysmy wszystkie 3,pozniej pojechalam do tesciowej zeby I ja narazie poinformowac ale cos zla byla I dalam sobie na wstrzymanie :-) narazie chcialabym zeby tylko te osoby wiedzialy a dalej powiem po nastepnej wizycie,ja biore tylko kwas foliowy. Czy ktoras tez bierze tylko kwas czy wszystkie cos dodatkowego dupka czy lutka :-)

reklama
Chyba już mogę powoli umawiać się na 1 wizytę? jak myślicie? czy jeszcze się wstrzymać ? :p

Ja 6.10 miałam 333,5
8.10 777,5
9 poszłam do lekarza policzył 5 tydz powiedział ze na usg cokolwiek widać kiedy beta jest powyżej 1000 wiec chyb spokojnie możesz się umówić gratulacje [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry