reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bardzo mocno trzymam kciuki [emoji109]

f2w39n7303c24ozn.png
Dziękuję :-* mam nadzieję, że mnie nerwy nie zjedzą przed gabinetem ;-)

reklama
@JustMe55 wiem, nie chodziło mi o ciebie, a ostrożność a panika to faktycznie różnica. Tak a propo dzisiaj jadłam sushi z krewetka w tempurze, nie wyrzymalam po wczorajszej wzmiance :-D
Klaudia prenatalne robi mi mój lekarz prowadzący bo ma ten certyfikat, to on mi pilnuje terminów w sumie od tego jest nie każda kobieta ma obowiązek wiedzieć od kiedy do kiedy jakie badanie, po to jest lekarz prowadzący aby o wszystkim informował. To jak kończysz 13 tydz to w 14t0d już będzie za późno, faktycznie nie zdążysz się załapać?

Jutro sie upewnie na jakie badanie ja wogole ide. I wrazie czego bede dzwonila sie gdzies umowic na prenatalne :( najblizej do Kielc, moze cos mi sie uda zalatwic.

Hej.
Troche mnie nie bylo. Nie nadrobie Was,ale daje znac,ze tez mam jutro wizyte o 15. Wreszcie... Po calych 6 dlugich tygodniach oczekiwania.
Mam nadzieje,ze wszystko jest w porzadku.

Udanej wizyty :-) Pewnie będzie Ci się dłużyć, ale w pewnym momencie nawet nie zauważysz a już będziesz po ;-)

Wieem, dopiero byl poniedzialek a juz tydzien zlecial, to i jutro do 17 zleci. :) moze nie zejde na zawał :D 4 tygodnie temu jak mi polozna przed wizyta badala cisnienie, to myslala, ze sie cisnieniomierz zepsul bo mialam tak wysokie, ze az nir mozliwe. Hehe :p

@JustMe55 wiem, nie chodziło mi o ciebie, a ostrożność a panika to faktycznie różnica. Tak a propo dzisiaj jadłam sushi z krewetka w tempurze, nie wyrzymalam po wczorajszej wzmiance :-D
Klaudia prenatalne robi mi mój lekarz prowadzący bo ma ten certyfikat, to on mi pilnuje terminów w sumie od tego jest nie każda kobieta ma obowiązek wiedzieć od kiedy do kiedy jakie badanie, po to jest lekarz prowadzący aby o wszystkim informował. To jak kończysz 13 tydz to w 14t0d już będzie za późno, faktycznie nie zdążysz się załapać?

Ale w tempurze jest już ok... rozumiem cię, raz na jakiś czas trzeba! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie słyszałam o kocykach, nic nie slyszalam[emoji85][emoji86][emoji87] jestem maniaczka kocykowa i już mam tyle kocykow, że szok. Muszę iść na odwyk[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem Cię :) kocyki są boskie! Ja przedwczoraj kupiłam z mama 2 nie znając płci [emoji50]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.
Troche mnie nie bylo. Nie nadrobie Was,ale daje znac,ze tez mam jutro wizyte o 15. Wreszcie... Po calych 6 dlugich tygodniach oczekiwania.
Mam nadzieje,ze wszystko jest w porzadku.
Powodzenia! U mnie ciężki weekend. W piątek wylądowałam w szpitalu z krwotokiem, ale odesłano mnie do domu bez USG, ani bez badania. Taki kraj. Biorę nospę na własną rękę (nic nie dostałam) Dziewczyny z naszego forum dodały mi dużo otuchy i jadę z optymistycznym nastawieniem (od piątku również plamię oraz mam bóle brzucha jak przy okresie. Nic nie robię, cały czas leżę. Wstaję tylko do toalety.) Jutro mam prenatalne dowiem się co z maluchem.

Do góry