reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nasiliły się i to mocno teraz dopiero przed ciążą mi się trochę uspokoiło
O kurcze, ale dziwnie. Jednak te hormony ciazowe maja wplyw na wszystko. U mnie po porodzie pojawily sie nowe alergie[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Zegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
Tak mi przykro aż brak słów

Przesyłam wam trochę zimowych fluidków :) wjechałam kolejką na połowę szczytu, z najwyższego rezygnuje bo za duża zmiana ciśnienia (3440m n.p.m) także sporo :) ale w połowie widoki piękne, słoneczko [emoji364] grzało mimo -14st :) teraz wróciłam do domku poodpoczywać a mój został żeby poszusować :)
1515765781-75ce31b08bb7ed61-aaaaaa.jpeg
1515765799-aa0667cb182d598e-aaaaaa.jpeg
1515765841-47dde3101a5bc3ea-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k3t9a7ir8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale pięknie aż zazdroszczę

Ale Was dzisiaj nadrobic ciężko☺ dopiero znalazlam chwilke po całym dniu . Wczoraj po badaniu prenetalnym czułam sie fatalnie ale dziś od rana jest ok . Po wiadomości że bedzie dziewczynka zastanawiamy sie z m nad imieniem i narazie nie mamy wspólnych typów

Ło matko pół dnia nie wchodziłam na forum a godzinę musiałam nadrabiać to co napisałyście :D Chyba faktycznie muszę sobie ściągnąć jakąś apkę na tel żeby być w miarę na bieżąco :)
Ja mam dzisiaj lekkiego doła bo mój luby musiał wyjechać na dwa dni i sama w domu jestem, jakoś tak w ciąży nie lubię jak go przy mnie nie ma, bezpieczniej się czuję jak wiem że jest blisko i jak trzeba by było to do szpitala ze mną pojedzie. Też tak macie że nie lubicie być w ciąży same w domu?

Ale Was dzisiaj nadrobic ciężko☺ dopiero znalazlam chwilke po całym dniu . Wczoraj po badaniu prenetalnym czułam sie fatalnie ale dziś od rana jest ok . Po wiadomości że bedzie dziewczynka zastanawiamy sie z m nad imieniem i narazie nie mamy wspólnych typów
Wiolka Ty masz termin jak ja miałam z córką ☺️

Ło matko pół dnia nie wchodziłam na forum a godzinę musiałam nadrabiać to co napisałyście :D Chyba faktycznie muszę sobie ściągnąć jakąś apkę na tel żeby być w miarę na bieżąco :)
Ja mam dzisiaj lekkiego doła bo mój luby musiał wyjechać na dwa dni i sama w domu jestem, jakoś tak w ciąży nie lubię jak go przy mnie nie ma, bezpieczniej się czuję jak wiem że jest blisko i jak trzeba by było to do szpitala ze mną pojedzie. Też tak macie że nie lubicie być w ciąży same w domu?
Ze mną teraz jest mama, ale mojego męża 2 tygodnie nie ma:( i bardzo za nim tęsknię

reklama
Jesteśmy już po wizycie [emoji4] wszystko ok, dzidziuś tańczył [emoji2] próbowała zaglądnąć mu między nogi ale się okręcił i za dwa tygodnie będziemy próbować [emoji4] szyjka 3,8CM i wszystko pozamykane więc brudzenie faktycznie było spowodowane łożyskiem [emoji4] jestem już spokojna i czekam na następną wizytę [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry