reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie
Termin z apki na 1/7, jutro wizyta usg
To 6 Tydz I mam 7 mscy corke
Mam38 latek[emoji847]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Witam się z Wami i dołączam do Was. Ja w weekend robiłam test i wyszły dwie krechy. Mam już 2,5 letnią córkę, o którą stałam się 10 lat, potem chciałam od razu drugie I dopiero teraz się udało. Mam 36 lat.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja o pierwsze 5 lat a teraz niespodzianka Po porodzie 7 mscy i dwie kreski[emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam lipcóweczki! Wszystko wskazuje na to, że i ja będę lipcową mamusią. Ostatnia miesiączka była 3.10.2017. Test w 24dc pokazał słabą kreskę, potem w 26dc mocniejszą... I dzisiaj w 30dc już konkretną! Termin wg om na 10.07.2018. Ale pewnie będzie cc wcześniej tak jak 5 lat temu prawie. Zobaczymy!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam lipcóweczki! Wszystko wskazuje na to, że i ja będę lipcową mamusią. Ostatnia miesiączka była 3.10.2017. Test w 24dc pokazał słabą kreskę, potem w 26dc mocniejszą... I dzisiaj w 30dc już konkretną! Termin wg om na 10.07.2018. Ale pewnie będzie cc wcześniej tak jak 5 lat temu prawie. Zobaczymy!

Witaj;)

Dziewczyny chciałabym do Was dołączyć :)
Mój pierwszy cykl starań od razu po odstawieniu pigułek, które brałam 12 latach (z dwoma króciutkimi przerwami), pierwsze dziecko i ogólnie to do mnie jeszcze nie dociera, nie marzyłam nawet, że uda się za pierwszym razem ;) Test zrobiłam w 30 dc, niestety nie wiem jakie długie mam cykle. Ostatnia @ 2 października, termin porodu 9 lipca :) a 11 lipca mam urodziny :D Najwspanialszy prezent.
IMG_20171031_064142.jpg

Załączniki

• IMG_20171031_064142.jpg
    IMG_20171031_064142.jpg
    234,9 KB · Wyświetleń: 930
Dziewczyny chciałabym do Was dołączyć :)
Mój pierwszy cykl starań od razu po odstawieniu pigułek, które brałam 12 latach (z dwoma króciutkimi przerwami), pierwsze dziecko i ogólnie to do mnie jeszcze nie dociera, nie marzyłam nawet, że uda się za pierwszym razem ;) Test zrobiłam w 30 dc, niestety nie wiem jakie długie mam cykle. Ostatnia @ 2 października, termin porodu 9 lipca :) a 11 lipca mam urodziny :D Najwspanialszy prezent.
Zobacz załącznik 827865

To pomysl mnie corka wiele lat staran a Po porodzie 7 mscy i to
1509603290-65cef9ccbee4b838-aaaaaa.jpeg

Poprostu nie wierze dzus usg to uwierzen
Gratki!!

Dziękuję, ja to może uwierzę dopiero po wizycie u lekarza a to dopiero 16go listopada. Denerwuje się trochę czy wszystko jest ok, nie mam żadnych objawów, oprócz tego, że wczoraj popołudniu padłam i spałam 3 godziny co mi się nigdy nie zdarzało.

Dziękuję, ja to może uwierzę dopiero po wizycie u lekarza a to dopiero 16go listopada. Denerwuje się trochę czy wszystko jest ok, nie mam żadnych objawów, oprócz tego, że wczoraj popołudniu padłam i spałam 3 godziny co mi się nigdy nie zdarzało.

Z corka mialam bole I mdlosci juz w 6 tc a teraz tez nic , tylko testy pozytywne a super Sie czuje
Dam
Znac potem co zobaczylam

reklama
Z corka mialam bole I mdlosci juz w 6 tc a teraz tez nic , tylko testy pozytywne a super Sie czuje
Dam
Znac potem co zobaczylam

Ja na razie senność czuję, ból piersi i swędzenie. W pierwszej ciąży wymiotowałam od ok 6/7tc do 17tc. Mdłości całodniowe były, wymioty po kilka razy dziennie. Wczoraj wspominałiśmy z mężem, że wciskał we mnie cokolwiek do jedzenia, żebym miała czym wymiotować hehe. 8.5kg było mnie mniej. Obym teraz tak nie miała!

Do góry