reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie
Termin z apki na 1/7, jutro wizyta usg
To 6 Tydz I mam 7 mscy corke
Mam38 latek[emoji847]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

reklama
Witam się z Wami i dołączam do Was. Ja w weekend robiłam test i wyszły dwie krechy. Mam już 2,5 letnią córkę, o którą stałam się 10 lat, potem chciałam od razu drugie I dopiero teraz się udało. Mam 36 lat.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja o pierwsze 5 lat a teraz niespodzianka Po porodzie 7 mscy i dwie kreski[emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam lipcóweczki! Wszystko wskazuje na to, że i ja będę lipcową mamusią. Ostatnia miesiączka była 3.10.2017. Test w 24dc pokazał słabą kreskę, potem w 26dc mocniejszą... I dzisiaj w 30dc już konkretną! Termin wg om na 10.07.2018. Ale pewnie będzie cc wcześniej tak jak 5 lat temu prawie. Zobaczymy!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam lipcóweczki! Wszystko wskazuje na to, że i ja będę lipcową mamusią. Ostatnia miesiączka była 3.10.2017. Test w 24dc pokazał słabą kreskę, potem w 26dc mocniejszą... I dzisiaj w 30dc już konkretną! Termin wg om na 10.07.2018. Ale pewnie będzie cc wcześniej tak jak 5 lat temu prawie. Zobaczymy!

Witaj;)

Dziewczyny chciałabym do Was dołączyć :)
Mój pierwszy cykl starań od razu po odstawieniu pigułek, które brałam 12 latach (z dwoma króciutkimi przerwami), pierwsze dziecko i ogólnie to do mnie jeszcze nie dociera, nie marzyłam nawet, że uda się za pierwszym razem ;) Test zrobiłam w 30 dc, niestety nie wiem jakie długie mam cykle. Ostatnia @ 2 października, termin porodu 9 lipca :) a 11 lipca mam urodziny :D Najwspanialszy prezent.
IMG_20171031_064142.jpg

Załączniki

• IMG_20171031_064142.jpg
    IMG_20171031_064142.jpg
    234,9 KB · Wyświetleń: 933
Dziewczyny chciałabym do Was dołączyć :)
Mój pierwszy cykl starań od razu po odstawieniu pigułek, które brałam 12 latach (z dwoma króciutkimi przerwami), pierwsze dziecko i ogólnie to do mnie jeszcze nie dociera, nie marzyłam nawet, że uda się za pierwszym razem ;) Test zrobiłam w 30 dc, niestety nie wiem jakie długie mam cykle. Ostatnia @ 2 października, termin porodu 9 lipca :) a 11 lipca mam urodziny :D Najwspanialszy prezent.
Zobacz załącznik 827865

To pomysl mnie corka wiele lat staran a Po porodzie 7 mscy i to
1509603290-65cef9ccbee4b838-aaaaaa.jpeg

Poprostu nie wierze dzus usg to uwierzen
Gratki!!

Dziękuję, ja to może uwierzę dopiero po wizycie u lekarza a to dopiero 16go listopada. Denerwuje się trochę czy wszystko jest ok, nie mam żadnych objawów, oprócz tego, że wczoraj popołudniu padłam i spałam 3 godziny co mi się nigdy nie zdarzało.

Dziękuję, ja to może uwierzę dopiero po wizycie u lekarza a to dopiero 16go listopada. Denerwuje się trochę czy wszystko jest ok, nie mam żadnych objawów, oprócz tego, że wczoraj popołudniu padłam i spałam 3 godziny co mi się nigdy nie zdarzało.

Z corka mialam bole I mdlosci juz w 6 tc a teraz tez nic , tylko testy pozytywne a super Sie czuje
Dam
Znac potem co zobaczylam

reklama
Z corka mialam bole I mdlosci juz w 6 tc a teraz tez nic , tylko testy pozytywne a super Sie czuje
Dam
Znac potem co zobaczylam

Ja na razie senność czuję, ból piersi i swędzenie. W pierwszej ciąży wymiotowałam od ok 6/7tc do 17tc. Mdłości całodniowe były, wymioty po kilka razy dziennie. Wczoraj wspominałiśmy z mężem, że wciskał we mnie cokolwiek do jedzenia, żebym miała czym wymiotować hehe. 8.5kg było mnie mniej. Obym teraz tak nie miała!

Do góry