reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Gratuluje udanej wizyty super ze maluszek juz taki duzy.

Nie nadrobie was dziewczyny....mam dzien wariata.Wlasnie stoje przy garach....barszcz sie gotuje,mieso piecze i warzywa na rybe po grecku.
Z rana jeszcze z psem wizyta u weta.Wczoraj wykompany latal jak szalony pozniej piszczal a dzis krew pod ogonem. Wiec strach i do weta. Zapalenie gruczolu odbytu ...z jednej mu pekl i zrobila mu sienzatoka a drugi wyciskan ....biedny sie nacierpi
To faktycznie się nacierpial :( ja mam w sobotę zrobić sałatki i tyle, w święta jadę do rodziców i teściów, kupię kawałek ciasta bo nie mam siły piec:/

reklama
U mnie 2 cykle, także szybko ale mam problem z Szyjka także będę pewnie miała ciążę leżąca, zresztą pierwsza tez taka dużo leżałam
A co dokładnie z ta szyjka masz?

f2wlanli3pqz5ztn.png

U mnie już po wizycie, podczas badania strasznie się stresowalam, na szczęście wszystko dobrze, stwierdził że nie muszę robić dodatkowo badań i się tego słucham nie chce dopytać bo wtedy jeszcze więcej stresu, dzidzia ma piękne rączki nóżki i cały czas coś sobie gadał rusza żuchwa, doktor się śmiał że wola braciszka, bo dziś wizyta rodzinna był ze mną mąż i synek, a dzidziuś w brzuszku ma już ponad 6,5 cm
Teraz następna wizyta 15.01
To były prenatalne? Gratuluję :)

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja nie czy bola bo jakiś czas temu "opadly "i raczej nie bolą , ale oglądam czy mam żyły za każdym razem jak idę do wc to przeglądam się w lustrze [emoji23] myślę , że to już jakąś taka mała paranoja z mojej strony:D no ale cóż jak inaczej niepotrafie..

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Mnie już też nie bolą i nie są już takie twarde [emoji39] na początku były bardzo napiete :) ale nie będę się tym martwić bo w pn ba badaniu było wszystko dobrze [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry