reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

28bw9pu.jpg

Hej, ja już po usg. Dzidzia ma 2,6 cm :) Widzieliśmy, jak macha nóżkami i rączkami :) Jesteśmy zakochani.
11 stycznia mam badanie prenatalne, oby dzidzia była zdrowa.
Kurcze jaka slicznota....a jaki pulchniutki ,extra fotka.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Margana wode odzyskalam o 15 i nawet obiad zrobilam z tej okazji. Balam sie, ze do wiecxora nie bedzie.
@ewa86 dokladnie. Jakby mnie kto w ciazy pytal czy chce miwc mlodego studenta podczas porodu to bym powiedziala- nie. Dziekuje. Ale student przyszedl gdy rodzilam. Nawet nie wiem kiedy i jak sie zgodzilam zeby byl. Mialam to gdzies. I nawet bym jego twarzy nie pamietala gdyby na koniec nie podszedl i nie podziekowal ze mogl to wszystko zobaczyc. Dopiero wtedy bylo mi ciutke glupio. Ale tylko ciutke. Wkoncu to jakis student a nie moj sasiad ;)

Ja po wizycie, na całe szczęście mogę odetchnąć:) Jestem w 9t2. Widziałam rączki, nóżki, nawet coś głową fikało na boki:) Następną wizytę mam 3 stycznia (całe szczęście, że mam fajną lekarkę i wie że się denerwuje. Dlatego mam wizyty co dwa tygodnie:))
Super! Gratulacje[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A czemu zielone?na chlopca obstawiasz?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
M lubi ten kolor :) uznałam że zielone będą neutralne :p
Śliczna fotka dzidzi [emoji7] Zastanawiam się jak to jest że niektóre z Was dostają takie fajne zdjęcia z bliska gdzie dokładnie widać szczegóły a ja mam takie z mini dzidzia :( Mam nadzieję, że jutro na prenatalnych w końcu dostanę też takie fajne :)

Dziewczyny Wy to usg dopichwowe macie na fotelach? Bo tak dziwnie piszecie, ze facet patrzy jak lekarz tam gmera i w ogole.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry