reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny zgadza wam się wiek ciąży wg OM z tym z usg bo mnie wychodzi tydzień młodsza z usg. Lekarz mówi że ok ale chciałam wiedzieć jak to u was[emoji57]

Na poprzedniej wizycie miałam podobnie, dzidzia młodsza o tydzień ale wszystko było ok. Czekam na jutrzejszą wizytę, zobaczymy czy podgoniła trochę

reklama
Super, że dzidzia rośnie :) a jakie masz TSH?

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
3.92 Juz dzwoniłam do endokrynologa, nie będzie problemu przed świętami, ale musze przyjechać ze skierowaniem i zaświadczeniem o ciąży (rozumiem że karta ciąży wystarczy?). Ide zaraz do rodzinnego po skierowanie. Mdli mnie na myśl o tym endokrynologu bo to taka przychodnia z głębokiej komuny i do tego z kilometrowymi kolejkami. Ale dzidzia jest najważniejsza :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny a jak to jest z używanymi fotelikami? Słyszałam różne opinie i sama już nie wiem co jest prawdą. Czy można spokojnie kupić czy lepiej nowy?
Ja uważam, że w tym wypadku to tylko od kogoś pewnego,, zaufanego albo najlepiej nowy. Ja kupiłam jako drugi do drugiego auta żeby nie zamieniać używany i był polamany w środku. Nie chcę myśleć co mogło się stać Q razie wypadku. A zobaczyłam to dopiero wtedy gdy rozbieralismy bo nam młoda zwymiotowala. I jak kupujesz używany to koniecznie sprawdź datę produkcji, musi być podana, bo producenci deklarują odpowiedni czas użytkowania.

xnw49n73zrn5o34j.png

Dziewczyny a jak to jest z używanymi fotelikami? Słyszałam różne opinie i sama już nie wiem co jest prawdą. Czy można spokojnie kupić czy lepiej nowy?
Moim zdaniem może być używany, jeśli jesteś pewna, że nie jest bardzo stary i jest bezwypadkowy. Sama miałam przy pierwszym dziecku fotelik od koleżanki :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja mam na oku wózek mutsy z fotelikiem cybex w zestawie + spacerówka za 3000 zł woec chyba to będzie moj wybór
Nosidełko spełnia wszelkie normy bezpieczeństwa dodatkowo ma stelaż do auta woec cena jak za cały zestaw nie jest wysoka

Ja jeszcze na żywo pojadę go sobie zobaczyć jak wyglada

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja siostra brała antybiotyki i siostrzenica jest zdrowa, nic się nie martw na zapas :)
Dziękuję za tak dobra wiadomość... Pamiętasz w którym tygodniu wykryli jej to cholerstwo? :) dziś byłam zrobić badania w tym laboratorium co wczoraj i dwa tygodnie temu i poszłam jeszcze do zupełnie innego laboratorium żeby sprawdzić jaki tam wyjdzie wynik :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja bym miała opory by kupić używany chyba że naprawdę od znajomych CC o wiem że był bezwypadkowy. Choć z drugiej strony sama sprzedalam fotelik. Gdyby nie chciwość i pazerność ludzi byłoby to bezpieczniejsze a tak to nigdy nie wiadomo co dostaniesz

Dziewczyny mam wynik z toxoplazmozy pisze nieobecne 0,20 to znaczy ze nie mam nic ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Fotelik tylko nowy albo z bardzo pewnego zrodla. Juz lepiej wozek uzywany kupic, mniejsze ryzyzko niz przy wypadku samochodowym ..
U mnie zakupy dopiero maj/czerwiec, gdy bedzie bezpiecznie. Raczej wszystko nowe, bo wiecej dzieci nie planujemy i chcemy sie nacieszyc dobra jakoscia ;)

reklama
Do góry