reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Elodia nie wiem czy Ci w szpitalu mówili jakie masz prawa po poronieniu. Mi nikt nie powiedział a wszystko potoczyło się tak szybko, że dopiero po wyjściu ze szpitala się dowiedziałam i osobiście bardzo żałuję, że nie wysłałam materiału z poronienia do badań. Może teraz miałabym spokojniejszą ciążę...

Link do: Twoje prawa po poronieniu: prawo do pogrzebu dziecka, zasiłku, urlopu

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Ja sie przedtem z corka polozylam na chwilke i obudzilam sie godzine pozniej. Ale od rana mam takie mdlosci, ze juz raz wisialam nad kiblem ze lzami w oczach bo mnie tak naciagalo. Okropny dzis mam dzien pod tym wzgledem. Bez obiadu, caly czas na kanapie.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Biedna doskonale cie rozumie. Wiesz co mi mandarynki pomagają :)

Elodia nie wiem czy Ci w szpitalu mówili jakie masz prawa po poronieniu. Mi nikt nie powiedział a wszystko potoczyło się tak szybko, że dopiero po wyjściu ze szpitala się dowiedziałam i osobiście bardzo żałuję, że nie wysłałam materiału z poronienia do badań. Może teraz miałabym spokojniejszą ciążę...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Badania genetyczne kosztuja okolo 1000 zl. Nie na moją kieszen niestety wiec plci aniolka nigdy nie poznam :-( nie wiem czemu ale mam przeczucie że to był synek.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

oar8qqmzxfkhrczb.png

To bardzo wazne, jakie mamy prawa. Dobrze, ze wrzucilas tego linka. Ja po stracie wszystkiego sie dowiedzialam wlasnie z netu. W szpitalu nikt ze mna nie rozmawial na ten temat.

Bo wlasnie na kazdego dziala co innego. Ja nie wiem co na mnie. Napewno jak cos mietowego zjem, cukierka, gume to mi lzej ale tylko na chwilke.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Albo próbowałam tez ostatnio migdałów ale też zero pozytywnego efektu. Mi nie pomaga a mojej przyjaciółce tak.
Musze spróbować czegoś innego może imbiru

reklama
Do góry