reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Elodia i pisz do nas! Zawsze będziesz lipcówką!!! Tak jak ja listopadówką... :( przytulam

p19u3e3k88yejamo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dokładnie będziesz zawsze mama tego maluszka :(

reklama
Elodia wiem jaki to ból :( bardzo mi przykro :( z Twoim postem wróciły wszystkie wspomnienia z sierpnia... trzymaj się jakoś a wiem, że łatwo nie będzie :(

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

@Elodia tak mi przykro... doskonale wiem co czujesz... w lipcu po ponad roku staran stracilam Maluszka... bol nie do pojecia... wazne zebys miala z kim o tym rozmawiac. u mnie niewiele osob wiedzialo, ale byly takie z ktorymi moglam o tym mowic. to pozwala jakos przetrwac.

@Elodia przytulam mocno. Wiem co czujesz. Przeszłam przez to samo rok temu i w tym roku w maju. Bardzo współczuję ale musisz wierzyć że jeszcze się uda.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry