reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Elodia spokojnie. Połóż się na razie. I spokojnie.

Ja tez dzisiaj rano blady strach. Jakiś dziwny glut podczas załatwiania się na papierze. Ale teraz spokoj i cisza. Może to coś po luteinie bo mnie wczoraj i rano szczypalo. Jednak na razie spokojnie. W razie czego w poniedziałek tel. Do lekarza i wizyta.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sprobuje ogarnac teściową jednak a jak nie to bede musial na niego czekac. Skad wiesz czy kilka godzin nic nie zmieni.. Moze tu te kilka godzin akurat bedzie mialo znaczenie? Szukam papierow ze szpitala z zabiegu jaki moalam w styczniu chociaz watpie ze to bedzie potrzebne. Raczej tylko karta ciazy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Napewno czym szybciej tym lepiej staram się pomimo wszystko jakoś cię uspokoić bo stres i panika w niczym nie pomogą [emoji9] trzymaj się dzielnie [emoji11] wierzę że wszystko będzie dobrze [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

@Elodia bez stresu. Będzie dobrze. Plemienia są częste a te w trakcie terminu okresu jak najbardziej mogą się zdarzać.
Sprawdź w szpitalu czy nic się nie dzieje i zrelaksuj się trochę.

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

To fakt jak ja słyszę jak koleżanki niektóre opowiadają jakich to świetnych facetów mają to szok, ale fakt jest taki, że zdarzają się ideały [emoji14] rzadko ale są [emoji14]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
To mi chyba trafił się taki ideał ☺ale cicho bo usłyszy i w piórka obrosnie

reklama
Do góry