reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

jazztina z każdego dołka można wyleźć... byle nie wpaść do kolejnego - ale kiedy się patrzy pod nogi to się nie wpadnie :-)
promyków słonecznych zatem tobie by do duszy twej zajrzały i zaświeciły pełnym światełkiem :-)
nie pytam dlaczego i z jakiego powodu ten dół - bo jeśli będziesz chciała to przecież sama powiesz .....

reklama
Ankami, dokładnie Sonia też mi się BARDZO podoba, ale to psia suczka i koniec! ;)
Nicoya, przez prawie 30 lat żyłam w spokoju, a potem wstrętna grochola musiała napisać tą szmatławą książkę.. ;) Na szczęście lubię Stenkę :)
Marika, Edyta jest okropna i byłam nią wiele razy, jak również Julitą, Jowitą, Justyną.. wszystko tylko nie Judyta :-)

Dzięki Nicoya czasami wolę nie mówić bo mam wrażenie że wypowiedzenie czegoś na głos to jak początek realizacji, chociaż wiem też dobrze czym kończy sie duszenie wszystkiego w sobie a może zdaje sobie sprawe że mogę się ośmieszyć. Dlatego wolę czerpać siłę z pozytywnych przykładów i bohaterskich postaw:)))))))

Tak naprawdę każdy ma swoje powody by lubić bądź nie jakieś imię, ja troszkę boję się wypowiadać na ten temat by kogoś nie urazić, o gustach sie nie dyskutuje:))))) chyba,że mogę powiedzieć coś dobrego, my pomyslelismy o imieniu Lena i to juz b.dawno temu, ale ostatecznie jak to bedzie to sie okaze moze dzidzius zrobic nam niespodzianke i powiedziec dzien dobry jestem chlopcem:))))

pora spać mój zegar(organizm) tyka na dobranoc, oczka robią się senne, dupsko z coraz większym trudem się podnosi...:dry: a tu jeszcze kąpiel przede mną i wypadało by posmarować się jakimś cudem...bo z tydzień tego nie robiłam
Ankami
filmu nie oglądałam ale muszę nadrobić(tego Filipa z konopi)

Bazylia pogoda cudna ale to przyjście wiosny mnie fizycznie zwaliło z nóg, więc widzisz jestem na etapie obalania każdej dobrej wieści:)))))

...a nie wiedzieć czemu dla wszystkich "niewtajemniczonych" jestem oazą spokoju, rozdawaczką dobrych rad i słuchaczką, która wchłania wszystko jak gąbka a potem wyciskasz i wszystko wygląda piękniej ,szkoda że do siebie nie potrafię tego zastosować...

reklama
Do góry