reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Anna, nie wiem, czy to o ten rodzaj skurczu/ucisku chodzi, ale dziewczyny na Czerwcówkach nazwały to "syndromem (źle włożonego) tampona" (to uczucie ucisku tak im się skojarzyło) ;-) więc chyba dosyć często musi doskwierać skoro tam całkiem sporo dziewczyn odczuwa podobny dyskomfort.

reklama
miałam takie roznego rodzaju skurcze i bolesnośc brzucha i ponizej i jakby bole jajnikow bole kregoslupa dziennie cos tam sie zdazy Moj lekarz:nerd: stweirrdzil ze nic sie nie dzieje a wszystko poprostu sie rozciaga dziecko sie rozpycha plecy bola poniewaz kregoslup bierze obciazenie z brzucha ....a te bole i uklucia jajnikow to efekt rozciagajacych sie wiazadel ktore podtrzymuja macice ...jedne kobiety czuja troche inne wcale a jeszce inne mocniej ...tak to juz jest i dopoki nie ma bolu ktory mnie np. paralizuje przez dluzszy okres albo nie ma krwawienia nie ma sie czym martwic bo wszystko jest naturalne...tak mi to wytlumaczyl moj :nerd:

mam nadieje ze troche pomoglam bo sama wiem jak to martwi ;-)

Matko dziewczyny ile wy naprodukowałyście !!!!!!!!!!!!! Wystarczy że jeden dzień nie wejdę na forum i szok ile mam do czytania !!!!!

Słodkich snów i miłego weekendu :-)

to jeszcze raz ja , oglądałam film a teraz nie śpię bo Mała tak dokazuje, że brzuch mi się wybrzusza we wszystkie strony
Zaberrko w avatarku uwidoczniłam mój inkubatorek z przodu:-)
Ankami słodka ta zakładka i jaka pomysłowa

tak pisałyście o studiach i zainteresowaniach, jestem po finansach i bankowości, wszyscy wiedzieli ze to nie dla mnie, tylko ja się uparłam, przed ciążą chodziłam na warsztaty plastyczne, to był powrót do dawnych zamiłowań, potem ze względu na złe samopoczucie zrobiłam przerwę...najgorzej jak człowiek nie ma konkretnych zainteresowań, ale po co ja tak właściwie o tym piszę, w każdym razie zapisałam się na testy oceniające predyspozycje zawodowe, bo już nie wiem ,w którym mam pójść kierunku:confused: to tyle, troche sobie pomarudziłam, dobrej nocy i samych słodkich snów o naszych maleństwach:-)

Witajcie :)

Napisałam, ze ostatnio tak mi dobrze z Olafem, to się z nim pokłóciłam wczoraj, żeby nie było za dobrze...

Piękne słońce dzisiaj wyszło i mam nadzieję, że tak zostanie!!!

Miłego dnia Kobiety!!!

Witam w słoneczną sobotę!!!!!!!!!!

zebrra, marika -dziekuję o odpowiedź jesli chodzi o pneumokoki:-)

jeśli chodzi o studia to ja kończyłam w ubiegłym roku resocjalizację, studiowałam coś co mnie interesuję,w zawodzie nie pracuję bo nie ma pracy:-( :-( :-( ale związana jestem z pomocą społeczną i to bardzo więc również robię to co lubię;-) ;-) ;-) ;-)
W poniedziałek wracam do pracy, jakoś tak dziwnie po prawie 4 miesiącach nieobecności......ciekawe na ile????moja koleżanka posiedział dwa tygodnie i siedł jej kręgosłup i nogi(rodzi w czerwcu).:-( :-(
Wczoraj samotny wieczór, mąz bawił się na imprezie z pracy.......bez komentarza!!!!!:no: :no: :wściekła/y:
Dobrze że dziś pogoda, pojade do mamy, mają dom z odgodem niech Krzyś korzysta!!!!!a ja odpocznę.....

reklama
Do góry