reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

dla uzupełnienia opisu: mój mąż jest ode mnie 6 lat starszy, kocham go nad życie w każdej chwilii, jesteśmy razem już prawie 6 lat, on jest bardziej pedantyczny, ja bardziej bałaganiara (ale już troche następuje wyrównanie:)))) to tak w skrócie:-) :-) :-)

reklama
Jazztina, planuję rodzi w CZMP bo będę mieszkała jakiś 1 km od tego szpitala. No i chodzę do dr który tam pracuje na oddziale. Poza tym teściowa leżała tam w przeciągu 2 lat 2 razy ( oczywiście nie w sprawie porodu :-)) no i zachwalała opiekę warunki itd. Tak więc mam nadzieję, że nie wszystkie negatywne opinie o Matce Polce muszą się sprawdzić. A ze wszystkimi szpitalami jest tak, że jedni pacjenci są zadowoleni a inni narzekają.

Mam troche dylemat. Chciałam w Koperniku albo Rydygierze, ale wszystkie znaki na niebie wskazują ze to będzie jednak Madurowicz. Słyszałam raczej same pochlebne opinie, fachowa kadra, nie męcza kobiet długo, jak sie nie daje rady to cc, no i mam mieć tam jakąś położną, blisko domu, darmowa szkoła rodzenia, pojedyncze sale do porodu rodzinnego... zobaczymy

reklama
Witam Was dziewczyny gorąco. Dawno sie nie odzywałam ale czytam na bieżąco.

Byłam na usg3D 15 marca i na 100% będzie SYNUŚ .więc jednak więcej chłopców nam sie zapowiada. Bardzo się cieszymy a mały zdrowy ale malutki ważł 380gram za to mocno buszuje w brzuszku co widać gołym okiem i mężuś raz poczuł jak przyłożył ręke.

pozdrawiam i jeszcze sie odezwe a zaraz jade na wizyte do gin.pewnie znowu posłuchamy serduszka

pa pa

Do góry