reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Anna nie dopiszę bo tam wcale Cię nie ma!:szok::szok: nie podałaś dokładnego terminu, tylko napisałaś "ja też termin na lipiec" szybko podaj bo wstyd mi:zawstydzona/y::-p:laugh2:

reklama
marika termin mam na 14 lipca, więcej będę wiedział za tydzień w czwartek mam wizytę :) będę wdzięczna za dopisanie :-D a ciśnienie moje wynosi max 90/60 czasem 100/60, a jak jest 90/50, 90/45 to mi się w głowie kręci :sick:, ale na szczęście nie często. Wczoraj zrobiłyśmy sobie u mamy dzień kobiet i wypiłam 3 szklanki Coli i spać nie mogłam :confused:
Nicoya też witaj, najgorsze co może być to jak facet czuje się chory, też to znam TRAGEDIA na całego = no comment :wściekła/y: (trzymaj się)
Anna_79 gratulacje synka, mój Mariusz też ma nadzieję na pierworodnego :-D jeszcze tydzień :happy:

A co do TV to dopiero się u nas narobiło:szok:. nie mamy tv od tygodnia, bo 3 mieś. temu wypowiedzieliśmy umowę, bo się na cyfr polsat wkurzyliśmy :wściekła/y:, jak przed świętami nam wyłączali programy:baffled:. A teraz mój mąż stwierdził, że mam kończyć pracę mgr bo termin mi upływa za 5 dni, i tv nie będzie :wściekła/y:a zawsze sobie rano oglądałam Robinsonów itp. przy śniadanku :-(

Ale przyniósł za to od brata całą stertę filmów no to się ucieszyłam :tak:, szczegół, że same horrory :eek:(nie oglądam) :wściekła/y:
pozdr

Nicoya - podrzućcie jakieś imię!!! Plissssss
Nie mamy z mężem pojęcia na co się zdecydować. Wczoraj typowaliśmy: Oliwier, Fabian, Karol - ale jakieś takie zmyślne są. Macie jakieś propozycje??

Ewa Białystok - uwielbiam Prison Break!!!! Też jestem na drugim sezonie. Muszę iść do znajomego po kolejne odcinki, tak mnie wciągnął serial, że szok. Lepszy od Lostów!
Gdzie je oglądasz w necie? Podeślij namiary na stronkę jeśli możesz...

Dwa dni opijaliśmy synka, ale już skończyliśmy i w końcu można zacząć normalnie żyć, to znaczy wylegiwać się cały wieczór hihi. Przed wczoraj byli znajomi, wczoraj rodzice.
A dzisiaj u nas tak jakoś pochmurno, aż się wychodzić nie chce. A muszę iść zamówić sobie okulary bo mnie ślepota ogarnia. Ludzi na ulicy już nie rozpoznaję, nasiliło się w ciąży.

Czytam, że macie już takie bardzo wyczuwalne kopniaki?? Ale Wam dobrze! Moja dzidzia mnie kopie bardzo rzadko, zazwyczaj w nocy i są to takie słabe kopniaczki, których mój mąż nie wyczuwa, nawet jak przyłoży rękę. Szkoda :-(. Wiem, że i on nie może się doczekać.

A co do mleka - to u mnie nic takiego się nie dzieje. W ogóle te moje piersi to jakieś takie leniwe - ani nie urosły ani nic. Pobolały i na tym się skończyło. Hm...

samotność....DO BANI!!!!!

ANNA gratulacje!!!!!!!ja też na synusia czekam, a połówkowe ma 21 marca

cudowny serial oglądam dzieki dc++ , to taka sieć osiedlowa,niewiem skąd ściągaja?????????

IMIONKA-- MICHAŁ,KACPER, JAKUB, KORNEL, BARTEK, MAKSIO!!!!!

anna - powiem tak - tu w modzie (hehehehe) są Stasie, Antosie wrócił Mateusz..... my jeśli będzie chłopak wybraliśmy Jędruś :-D

Marika - jak to mnie nie ma?? Oj nieładnie, nieładnie. To ja tu codziennie wtrącam trzy grosze, przebijam się przez te wszystkie strony które codziennie w ogromnych ilościach zapisujecie a mnie tak po prostu nie ma??? :-D :-D :-D
Według OM: 21 lipiec

Pastela- dzięki i witaj w lipcóweczkach!

Ja wczoraj o 21.00 zapieprzałam do sklepu z wywieszonym ozorem bo dostałam takiej chcicy na Mirindę. I jeszcze w sklepie otworzyłam 2 l butelkę i piłam z gwinta. Ale na mnie patrzyli hehehehe. To się nazywa pragnienie. Później całą drogę mówiłam do chłopa: Ty jesteś Sprite a ja jestem pragnienie ....:-D

nadaję temat... tak żeby atmosferę rozluźnić hahahaha jak przeżyć w miarę bezstersowo imieniny u teściowej? :-D:-D:-D

A! ja nie mam Polsatu. Kiedyś mielismy Cyfre + ale sie wkurzylismy :wściekła/y: , teraz mamy N - troche lepsza jakośc ale co tam ja i tak oglądam tylko "m jak miłośc" i "magde m" i wiadomo jakieś "fakty" czy "wiadomości" i czasami programy na "discovery historia"

reklama
Ja mam cudowną teściową więc każde spotkanie jest bezstresowe naprawdę :tak: :-) nic Ci nie poradzę.

Wiecie co Leśne baby przd chwilą u mnie na podwórku było stadko (3 sztuki) sarenek (jelonek, mama i taki malutki ) zrobiłam zdjęcia :-)

Do góry