reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

nooo moje kochane... samego słoneczka, myśli pozytywnych, tylko miłych mężczyzn na swej drodze w dniu dzisiejszym babskim życzę:-)

....zebrra stronka fajniusia - masz zarąbistych przyjaciół - nie wpadłabym na taki pomysł prezentu :-)

kasiulec witanko serdeczne.... obyś tu zawsze z uśmiechem wchodziła i takimże wychodziła :-)

... a ja tam lubię goździki, zresztą - wszystkie kwiaty lubię oprócz anturium,.... socjalistyczne czy nie, dla chołoty (za Panem Premierem buhahahah) czy nie - ja tam jestem za świętem kobiet.... :-)

reklama
Grubelek termin mam na 9 lipca, tak przynajmniej wynikało po pierwszym USG które miałam robione w grudniu. Po dzisiejszym badaniu pewnie znowu się zmieni.

no jestem dawno nie p[isalaqm ale czytam codziennie ciagle cos do roboty a podobno mialam sie nudzic na l4 :laugh2: a ty czas zapiernicza jak niewim co ....z jednej strony dobrze z drugiej troche nie:))
dobra spadam robic obiadek pozniej moze napisze...
a u mnie wszystko ok z dzidzia chyba tez porusza sie raz wiecej raz mniej ale z dnia na dzien bardziej wyczuwam...

A Tak Swoja Drogą To Ciekawe W Jakiej Kolejności Bedziemy Się Rozdwajać......oby Każda W Lipcu:-) :-)
Ja się już nastawiłam na lipiec ale może być wcześniej bo z moją szyjką ponoć coś nie tak. Dzisiaj przy połówkowym będą też mi robić ultrasonograficzne badanie wydolności szyjki ( fajnie brzmi co ;-) ) oby nie była zbyt krótka bo ciężko mi będzie wyleżeć plackiem do końca.

reklama
Do góry