reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

ANKAMIpewnie że sprawdź, nie zaszkodzi, ja do 21 czekamna połówkowe a 15 mam w szpitalu umówione bezpłatne, to się napatrze.....:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
uciekam do parku, grzech w domu siedzieć,nawet małemu wagary w przedszkolu zrobie:baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Witam wszystkich :-) i życzę WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET :tak: :-D

Jazztina witamy serdecznie :-)

Marika gratulacje z powodu synka !!!!!!!!!!!!!!!! Ja dalej nie wiem co będę miała bo moje maleństwo skrywa to co ma między nogami hihihihi:-)

Grubelek śliczne foto :-) Nie ma co go usuwać NAPRAWDE

A ja się dzisiaj Wam pochwalę bo mąż już od samego rana zaprosił mnie na lody, na które pójdziemy jak wróci z pracy :tak: A jest u mnie taka dobra kawiarnia, gdzie podają takie pyszne lody jak w Galerii Kaliskiej w Łodzi ;-) Aż doczekać się nie mogę hihihihi A zaraz idę znowu na miasto bo mam skloroze i wczoraj nie kupiłam szamponu do włosów hihihihi Później się pojawię papapa

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Grubelku dołączam się do wszystkich zachwytów :)

Moje dziecię chyba nie lubi komputera, bo co usiądę, to dostaję taką serię kopniaków, że już nie wiem jak siadać :)

Ja mam USG 12/03 a potem jeszcze 15/03 w szpitalu, ciekawa jestem, bo wiem, że w szpitalu ma robić jakiś specjalista, więc przyokazji porównam oi sprawdzę kompetencje mojego gina...

Dzień dobry w tak miłym i szczególnym dla kobiet dniu:happy: . Mariko termin porodu mam na 25 lipca. Postaram się wkleić suwaczek tylko muszę rozgryźć jak to się robi, biorę się do roboty

Zebrra: Hmm... też 15-ego jestem w szpitalu. myślami będę Cię wspierać! zawsze raźniej :)
Jazztina: Czekamy na wynik :)
własnie wżeram w pracy pączka z jagodami... z okazji imienin Beaty.
Negri - czyżby dzień słodyczy? :tak:

reklama
Do góry