reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Marysinamama moja nie chodzi jeszcze sama, wstaje sama wszędzie i chodzi trzymając się mebli i innych rzeczy, za jedną rączke też potrafi ale to tylko jak coś w jednej tzryma i nie chce tego puścić, a i wstaje bez trzymamnia niczego i stoi tak sam dośc długo i pewnie nawe kiwa się i tańczy.

Witam.:-)
Już od dobrej godzinki na nogach. Ale nie wyspałam się, bo poszłam spać koło 3.:baffled::sorry2: A dodatkowo Grzesiek, jak się obudził o 5.30, płakał, denerwował się i trudno go było uspokoić.:crazy: Herbatki nie chciał i już zastanawiałam się, czy może poddać się i dać mu cyca, ale jednak nie uległam,tylko kazałam mojemu m wziąć go, ponosić i uśpić.:tak::-p Za to teraz on ciągle śpi a ja z dzieciakami.:dry:

Zanet biedna Milenka.:-( Kurczę, może i Ty, tak dla pewności, idź do lekarza, niech to obejrzy. A swędzi ją?

U nas pogoda paskudna -pada... czyli jak zazwyczaj, gdy jest wolne.:sorry2:

witam i ja!!!
oj asia wcale sie nie dziwie ze sie nie wyspalas:-Dcociaz ja tez nie julka budzial sie z krzykiem chyba zabki teraz jakies tance wygibance robi przed tv wariat maly i strasznie duzo mleka mi pije nie wiem czemu???:confused:
jasminaka biedny dawidek ale dobrze z epozniej mu przeszlo moja tak ostatnio bobu sie najdla i ja brzusio bolal u nas pomaga herbatka z rumianku i anzyzu>>>
aga moja julka tez miala takie czerwone krostki i lekarka nam przepisala jakis proszek w takich kapsulkach i specjalne masci do zrobienia w aptece i od razu julce po tym przeszlo

witam na kawce Już nie bede wspominac ze nie wyspana:laugh2:
Julek wstał normalnie o 8 ale tak miło mnie zaskoczył ze dałam mu cyca i do 10 jeszcze razem kimaliśmy:angry:
U nas też pogoda do bani.Leje
Zła jestem z tego powodu bo miałam iśc do rodziców na obiadek.I teraz musze cosik gotować.
Oj dziewczyny macie się z tymi psitkami swoich pociech.Wspólczuję i życzę szybkiej poprawy.
Jasmina to miałaś się w te noc namęczyłąś sie razem z Dawidkiem.dobrze zę sie szybko uporał i od razu potem ci zasnął.
Jescze nie zaglaałam na zamkniety aż się boję:laugh2:
Ide raz kozie śmierć!!

reklama
Do góry