Hello Dziewczynki,
Ojej, ale dawno mnie u Was nie było. Kurcze, doba jest za krótka, śmigam z małą na rehabilitację i kończymy już na szczęście remont mieszkania, więc cierpię na ciągły brak czasu. Ale teraz postaram się bywać tutaj trochę częściej, bo pewnie codziennie to jeszcze mi się nie uda. Widzę, że wątek się rozwija
Joaszka - witam w klubie czepliwa Babo :-) u nas ta wojenna ścieżka trwa już od kilku tygodni niestety, ja się zrobiłam jakaś drażliwa. Ale jeszcze półtora miesiąca i myślę, że jak wrócę do roboty, to pomimo tego, że będzie czasowo ciężej, to w naszym małżeństwie będzie znowu lepiej... Oby... A kiedy Zuzi zaczęły wychodzić ząbki? Widzę że ma już 2 a my czekamy i czekamy i ciągle nic.
Co do mleka to moja jest już chyba ze 3 mies. tylko ma Bebilonie AR tym dla ulewających. Przestawiłam ja bo właśnie bardzo mi chlustała. I powiem Wam, że chyba nam obu dobrze to zrobiło
Ostatnie 3 dni miałyśmy ciężkie, bo Wiki chyba zaczęła się odchudzać - żarła wszystko i w każdej ilości a teraz 3 razy dziennie odrobine mleka i pół małego słoiczka. Za to baardzo dużo piła. Już miałam z nią iść do lekarza, ale innych objawów nie było, więc chciałam chwilę ją poobserwować i wygląda na to że od dzisiaj wszystko wraca do normy. Dziwne to było - ani wysypki, ani gorączki, ani nie była marudna, po prostu nie chciała jeść...
Eijf zazdroszczę takiego śpiocha, u nas pod tym względem niestety bez zmian - najpierw przerywnik ok 1 na jedzonko, a ok 4 - 4.30 pobudka na dobre.
Dziewczyny, jak Wy teraz ubieracie maluchy - w domu i na dwór? Moja po domu śmiga w samym pajacyku albo cienkim body i spioszkach, a na dwór na to kombinezon, ale taki wiosenno - jesienny, bo w zimowym była cała mokra. I u nas w sumie to zdaje egzamin. Ale jak porównuję z innymi dziećmi, np. na tej naszej rehabilitacji, to są zazwyczaj ubrane w co najmniej 1 warstwę więcej niż Wiki i inne mamy się zawsze dziwią że ona tak cienko.
Ok, to się rozpisałam, znowu
zmykam, może uda mi się wpaść jeszcze później bo dzisiaj jakiś trochę luźniejszy dzień się zapowiada