reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe brzuszki:-)

reklama
a to mój 36 tydz, 2 dzień :-) Tetina jesteśmy na podobnym etapie :-D

Załączniki

• DSC00060.jpg
    DSC00060.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 128
Jak tak patrzę to ja jakiś wieloryb jestem :/ macie takie małe brzuszki, Olyv u Ciebie się spodziewałam większego :) Mam nadzieję że u mnie to więcej tłuszczu i wód płodowych :D

dziewczyny widze ze nie tylko ja mam taką piłeczkę. Ale faktycznie mysza ty to szczuplutka jestes:-) bo u mnie to tylko takie złudzenie optyczne:-D:-D:-D

tetina - u mnie też złudzenie ;-) Teraz wchodzę z biedą w rzeczy o rozm. 40, więc można sobie wyobrazić.
Ale brzuszki macie śliczne. Takie zgrabniutkie. I tylko każda pisze, nie zwracać uwagi na to, na tamto :-D

no pieknie juz mialam wrzucic mojego brzucholca dobrze ze poczytalam
zeby sie brzuchol zmiescil w cos to potrzebny rozmiar 44 brzuch sie miesci ale gora wyglada jakby za zagiel pracowala :-( coz przed ciaza nosilam 36/38 (w zaleznosci od ilosci miejsca na biust)
no to moj beben zostanie bez zdjec

reklama
Oj to na fotkach tak ładnie wyszło :-D w rzeczywistości brzuchol jest duży i już ciężki ;-)
Rozmiar z 38 na 40-42 :szok: i to głównie przez cycole - teraz miseczka E-ksremalna;-) a ciekawe jak będzie przy karmieniu :confused: (oby nie F-atalnie :cool2:)

Do góry