Hehe dziekuje ;-) Urosla ale wydaje mi sie ze troszeczke tylko ...Juz dawno nie widzialam Blaneczki. Stwierdzam dwa fakty:;-)
1. urosla
2. nie zmienila sie -jest nadal sliczniutka.:-)
reklama
katrinm5
Fan(ka)
Śliczna ta Twoja córeczka:-)Ma takie duże fajne oczya teraz troszke nas To Moja Mala Krolewna :-)
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Buziaczku coraz piękniejsza ta Twoja córa, oj będzie zawracać w głowie chłopakom .
Serduszko Tomuś faktycznie był małym kruszynkiem z Tego co opowiadasz ale tym bardziej jestem pod wrażeniem jak ładnie przybrał na wadze. To tylko dowodzi,że mamy takich drobnych noworodków nie powinny się zbyt zamartwiać ich wagą bo w ciągu pół roczku wszystko się wyrównuje. Pozdrawiam :-).
Serduszko Tomuś faktycznie był małym kruszynkiem z Tego co opowiadasz ale tym bardziej jestem pod wrażeniem jak ładnie przybrał na wadze. To tylko dowodzi,że mamy takich drobnych noworodków nie powinny się zbyt zamartwiać ich wagą bo w ciągu pół roczku wszystko się wyrównuje. Pozdrawiam :-).
katrinm5
Fan(ka)
A to mój Grześ kilka godzin po porodzie:-)I jak 1,5 miesiąca:-)
Sto lat nie wstawiałam fotek. jesli coś pójdzie nie tak wybaczcie.
Oto moje dzieciaczki i ja
A to juz wyłącznie piękna Julia
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=9652952300e8ab16][/URL]
Oto moje dzieciaczki i ja
A to juz wyłącznie piękna Julia
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=9652952300e8ab16][/URL]
Rita sliczna z Was rodzinka.Ladnie razem wygladacie. A Julcia cudna.
Juz sie chyba kiedys pytalam,ale wydaje mi sie, ze Julka ma brazowe oczka i tak sie zastanawiam kiedy jej sciemnialy, czy tez od samego poczatku byly takie ciemne?
Juz sie chyba kiedys pytalam,ale wydaje mi sie, ze Julka ma brazowe oczka i tak sie zastanawiam kiedy jej sciemnialy, czy tez od samego poczatku byly takie ciemne?
asiulinko- dzięki za słowa uznania. Wiesz jak to jest,z tymi komplemetami pod adresem własnych dzieci, mozna ich słuchać bez końca:-). Oczy Julia ma ciemne owszem ale nie piwne. sama się zastanawiam po kim ma taki kolor oczu, bo Julinka ma oczy grafitowe. na prawdę nie wiedziałam takich oczu u nikogo. Ani szare ani granatowe tylko właśnie grafitowe.
buziaczki maja po mamie takie podobne do Ciebie .superr;-)asiulinko- dzięki za słowa uznania. Wiesz jak to jest,z tymi komplemetami pod adresem własnych dzieci, mozna ich słuchać bez końca:-). Oczy Julia ma ciemne owszem ale nie piwne. sama się zastanawiam po kim ma taki kolor oczu, bo Julinka ma oczy grafitowe. na prawdę nie wiedziałam takich oczu u nikogo. Ani szare ani granatowe tylko właśnie grafitowe.
nasza wymieszana strasznie
reklama
I
iiwka
Gość
Podziel się: