reklama
Juz sie nie martwie narazie ale chyba powoli zaczyna zabkowac i jedzonka bardzo malo jje:-(botla i cycus urazaja dziaselka...i jest placz:--(jutro kupie zelik i zoabacymy czy pomoze...Od razu zauważyłam, ma takie słodkie grubaśne nóżki :-) to już się chyba nie masz co martwić,że taka kruszyna
jestem jestem dumna , jak kazda z nas jest dumna wloskow ma malutko:-( lysiutka byla ale rossssnaa juz ,rzesy ma bardzo dlugie , a z tylu ma wytarte koleczko , placuszek z ktorego wyrasta szczecinka twardajak dotkne ustami to ostro klujehihihih ale wloski smaruje oliwka i rosnaBuziaczku Blaneczka sliczna. Mozesz byc dumna z coreczki! A jakie ma wloski?Bo na zdjeciu nie widac.
Moj Grzesio juz prawie nie ma wloskow, a z tylu ma sliczne lyse koleczko.
moze tutaj bardziej widac Blanki wloski
takiej samej dlugosci maja wloski :-):-) hehe lysolki bezzebne nasze
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Asiulinka super masz dzieciaki. Grześ ma bardzo "dorosłą" minkę. Jakby miał co najmniej pół roczku. W ogóle okazały z niego mężczyzna :-).A co do włosków to Krzyś ma prawie identyczne jak Twój brzdąc. Zamieściłam zdjęcie 2 strony wstecz.
No Grzes wcale nie wyglada na swoj wiek. Jest duzy (i ciezki). Ostatnio zaczal podnosic glowe, jakby chcial juz siadac.;-):-)Asiulinka super masz dzieciaki. Grześ ma bardzo "dorosłą" minkę. Jakby miał co najmniej pół roczku. W ogóle okazały z niego mężczyzna :-).A co do włosków to Krzyś ma prawie identyczne jak Twój brzdąc. Zamieściłam zdjęcie 2 strony wstecz.
A Twoj Krzysio faktycznie ma podobne wloski do mojego.
julkowa
Agentka 002 :-)
Przystojniak z tego Grzesia a jakie ma ładne niebieskie oczka.Pewnie nie jednej pannie zawróci w głowie.
U mojego synka włoski- ta sama długość!,na żelowanie trzeba jeszcze poczekać
Mój synek zrobił się ostatnio bardzo leniwy, jak leży na brzuszku to nie podnosi głowy tylko wyprostuje rączki w bok i, wygląda wtedy jak rozjechana żaba.Mam nadzieję że mu to nie długo przejdzie.
U mojego synka włoski- ta sama długość!,na żelowanie trzeba jeszcze poczekać
Mój synek zrobił się ostatnio bardzo leniwy, jak leży na brzuszku to nie podnosi głowy tylko wyprostuje rączki w bok i, wygląda wtedy jak rozjechana żaba.Mam nadzieję że mu to nie długo przejdzie.
Ostatnia edycja:
reklama
Julkowa dziekuje w imieniu Grzesia.:-)
Juleczek tez niczego sobie chlopczyk.:-) Nie wiem co Ci poradzic na to jego lenistwo. Miejmy nadzieje, ze samo przejdzie. A moze sprobuj go zmobilizowac do podniesienia glowki np. czyms go zainteresuj -poloz jakies zabawki itp.
Juleczek tez niczego sobie chlopczyk.:-) Nie wiem co Ci poradzic na to jego lenistwo. Miejmy nadzieje, ze samo przejdzie. A moze sprobuj go zmobilizowac do podniesienia glowki np. czyms go zainteresuj -poloz jakies zabawki itp.
Podziel się: