reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Od razu zauważyłam, ma takie słodkie grubaśne nóżki :-) to już się chyba nie masz co martwić,że taka kruszyna:tak:
Juz sie nie martwie narazie :no:ale chyba powoli zaczyna zabkowac i jedzonka bardzo malo jje:-(botla i cycus urazaja dziaselka...i jest placz:-:)-(jutro kupie zelik i zoabacymy czy pomoze...

Buziaczku Blaneczka sliczna. Mozesz byc dumna z coreczki!:tak: A jakie ma wloski?Bo na zdjeciu nie widac.
Moj Grzesio juz prawie nie ma wloskow, a z tylu ma sliczne lyse koleczko.:-D
jestem jestem dumna , jak kazda z nas jest dumna :blink::blink: wloskow ma malutko:-( lysiutka byla ale rossssnaa juz ,rzesy ma bardzo dlugie , a z tylu ma wytarte koleczko , placuszek z ktorego wyrasta szczecinka twarda:-D:-D:-Djak dotkne ustami to ostro kluje:cool2::-Dhihihih ale wloski smaruje oliwka i rosna:tak::tak::happy2:

Faktycznie wloski krociutkie, ale urosna.:tak: Ale ma ciemne, to przynajmniej je widac. Moj Grzesiu ma jasne, wiec mniej widoczne (dlugosc podobna).:-)

Jak ktos by chcial zobaczyc wloski Grzesia, oto one. A jak nie, to niech zamknie oczy.;-):-D
A drugie zdjecie dzisiejsze. Macius sam sie tak ustawil, wiec ja myk szybko po aparat.

Asiulinka super masz dzieciaki. Grześ ma bardzo "dorosłą" minkę. Jakby miał co najmniej pół roczku. W ogóle okazały z niego mężczyzna :-).A co do włosków to Krzyś ma prawie identyczne jak Twój brzdąc. Zamieściłam zdjęcie 2 strony wstecz.

Asiulinka super masz dzieciaki. Grześ ma bardzo "dorosłą" minkę. Jakby miał co najmniej pół roczku. W ogóle okazały z niego mężczyzna :-).A co do włosków to Krzyś ma prawie identyczne jak Twój brzdąc. Zamieściłam zdjęcie 2 strony wstecz.
No Grzes wcale nie wyglada na swoj wiek. Jest duzy (i ciezki:baffled:). Ostatnio zaczal podnosic glowe, jakby chcial juz siadac.;-):-)
A Twoj Krzysio faktycznie ma podobne wloski do mojego.

Przystojniak z tego Grzesia a jakie ma ładne niebieskie oczka.Pewnie nie jednej pannie zawróci w głowie.:happy2::happy2:
U mojego synka włoski- ta sama długość!,na żelowanie trzeba jeszcze poczekać:-D
Mój synek zrobił się ostatnio bardzo leniwy, jak leży na brzuszku to nie podnosi głowy tylko wyprostuje rączki w bok i, wygląda wtedy jak rozjechana żaba.Mam nadzieję że mu to nie długo przejdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Julkowa dziekuje w imieniu Grzesia.:tak::-)
Juleczek tez niczego sobie chlopczyk.:-) Nie wiem co Ci poradzic na to jego lenistwo. Miejmy nadzieje, ze samo przejdzie.:tak: A moze sprobuj go zmobilizowac do podniesienia glowki np. czyms go zainteresuj -poloz jakies zabawki itp.

Do góry