reklama
Przecież doskonale wiesz, Marika, jak mi idzie wklejanie zdjęć
Poza tym jestem tak przedpotopowa, że nie mam aparatu cyfrowego, tylko starą dobrą lustrzankę, a skanera jakoś nie umiem podłączyć (już próbowałam, żeby nie było!)
Co do mojego wzroku - mam doskonały i dobrze oblukałam zdjęcie
A jeśli mówimy o wadze, no cóż, u mnie jest już 68 przy wzroście 168, więc sama widzisz, że mój bilans wypada gorzej od Twojego ale ja zawsze (nie, nie zawsze, od 7. kl podstawówki) byłam tęga. Od czternastego roku życia mam już rozstępy, więc nie martwię się, że od ciąży mi się porobią
Poza tym jestem tak przedpotopowa, że nie mam aparatu cyfrowego, tylko starą dobrą lustrzankę, a skanera jakoś nie umiem podłączyć (już próbowałam, żeby nie było!)
Co do mojego wzroku - mam doskonały i dobrze oblukałam zdjęcie
A jeśli mówimy o wadze, no cóż, u mnie jest już 68 przy wzroście 168, więc sama widzisz, że mój bilans wypada gorzej od Twojego ale ja zawsze (nie, nie zawsze, od 7. kl podstawówki) byłam tęga. Od czternastego roku życia mam już rozstępy, więc nie martwię się, że od ciąży mi się porobią
Grubelek
mamy lipcowe'07
Marika dzidziusiowy domek śliczny tylko czemu mój jest dwa razy taki
zebrra
Potrójna mama :)
Grubelku nie martw się mój jest dwa albo i trzy razy taki )
Wiecie co chciałabym zamieścić fotkę mojego brzuszka, ale mój mąż od paru tygodni zabiera się za zrobienie mi zdjęcia i jakoś mu to nie wychodzi hihihihi ;-) Postaram się go dzisiaj zagnać i najpóźniej jutro zrobić fotke :-) Ale fakt jest taki, że jestem już w 5-tym miesiącu a nie noszę jeszcze ciuszków ciążowych poza jedną spódnicą którą mąż kupił mi na gwiazdke ;-) bo pierwsze miesiące u mnie to były takie mdłości że schudłam ponad 5 kg hihihihi
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
zebrra
Potrójna mama :)
Nie ma problemu Polecam się na przyszłość
reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa a mój synalek uwielbia mój brzuch,zasze gdy go zobaczy przypiega aby dawać mu buziaki itd. :-) ;-)
Marika ty naprawdę jesteś chudzinka!!!! Choć widzę ze teraz ważymy tyle samo (63 kg)
No to dziewczyny czekamy na resztę brzuszków i nieważne czy jeden jest bardzo duży a innego nie widać!!!!!!
Dawać foty!!!!
Marika ty naprawdę jesteś chudzinka!!!! Choć widzę ze teraz ważymy tyle samo (63 kg)
No to dziewczyny czekamy na resztę brzuszków i nieważne czy jeden jest bardzo duży a innego nie widać!!!!!!
Dawać foty!!!!
Podziel się: