reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

reklama
Ankami-jak się kiedyś spotkamy dam ci okulary w prezencie:laugh2:63 kilo to szczupłość? przy 164cm wzrostu?!!!!! ale dziękuje za miłe słowo:) buziak wielki,:sorry2:
w brzusio pójdzie no i w boki już tam mam sadełko:-( dawaj swoje foto! czekamy:)

Przecież doskonale wiesz, Marika, jak mi idzie wklejanie zdjęć :laugh2:
Poza tym jestem tak przedpotopowa, że nie mam aparatu cyfrowego, tylko starą dobrą lustrzankę, a skanera jakoś nie umiem podłączyć (już próbowałam, żeby nie było!) :zawstydzona/y:

Co do mojego wzroku - mam doskonały i dobrze oblukałam zdjęcie :yes:
A jeśli mówimy o wadze, no cóż, u mnie jest już 68 przy wzroście 168, więc sama widzisz, że mój bilans wypada gorzej od Twojego ;) ale ja zawsze (nie, nie zawsze, od 7. kl podstawówki) byłam tęga. Od czternastego roku życia mam już rozstępy, więc nie martwię się, że od ciąży mi się porobią ;)

Wiecie co chciałabym zamieścić fotkę mojego brzuszka, ale mój mąż od paru tygodni zabiera się za zrobienie mi zdjęcia i jakoś mu to nie wychodzi hihihihi ;-) :-D Postaram się go dzisiaj zagnać i najpóźniej jutro zrobić fotke :-) Ale fakt jest taki, że jestem już w 5-tym miesiącu a nie noszę jeszcze ciuszków ciążowych poza jedną spódnicą którą mąż kupił mi na gwiazdke ;-) bo pierwsze miesiące u mnie to były takie mdłości że schudłam ponad 5 kg hihihihi

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Kurde juz prezentacje brzuszków to i ja sie musze postarac i zrobic ,choc mi sie wydaje ze go mało widac zresztasame ocenicie;-)póxniej

dzięki za miłe słowo:) ja sama sobie zrobiłam zdjęcie, a zdjęcie pomogła mi wkleić zebrra-jeszcze raz ci dziękuje;-) to jednak nie takie trudne jak się wydawało:)

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :tak: a mój synalek uwielbia mój brzuch,zasze gdy go zobaczy przypiega aby dawać mu buziaki itd. :-D :tak: :-) ;-)

Marika ty naprawdę jesteś chudzinka!!!! Choć widzę ze teraz ważymy tyle samo (63 kg):-p

No to dziewczyny czekamy na resztę brzuszków i nieważne czy jeden jest bardzo duży a innego nie widać!!!!!!
Dawać foty!!!!

Do góry