reklama
Jazztina czy rozmawiałaś z moim mężem ???? bo on też twierdzi że jestem głuptasek a Twoja dzidzia na pewno jest zdrowa Ale naprawdę mówili wcześniej że dziewczynka odbiera mamie urodę a ja nie wierzyłam ale teraz po prostu moja cera jest paskudna mam pełno jakichś krosteczek, pryszczyków a ja tego nie lubię
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Eee tam, bajanie z tym "odbieraniem urody". Ja mam dziewczynkę, a tak perfekcyjnej cery, jak od początku ciąży, nie miałam nigdy wcześniej.
ale teraz po prostu moja cera jest paskudna mam pełno jakichś krosteczek, pryszczyków a ja tego nie lubię
Negri myśle, ze to nie zależy od płci, ale mnie też się pojawiły krostki na policzkach, raz sa większe a raz mniejsze, w ogóle skóra na ciążę zareagowala tez paroma zmianami, ale jakos mi to nie przeszkadza, nawet tego nie tuszuję, żeby szybciej sie goiło, a jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy
Grubelek
mamy lipcowe'07
chyba sie zgadza że bajanie bo ja się sobie nie podobam, gruba i brzydka się zrobiłam w tej ciąży... a ma być chłopak, który podobno urody dodaje... ;-)Eee tam, bajanie z tym "odbieraniem urody". Ja mam dziewczynkę, a tak perfekcyjnej cery, jak od początku ciąży, nie miałam nigdy wcześniej.
... a jak sie komus nie podoba to niech nie patrzy
Dobra Jazztina nie będę na siebie patrzyła ;-);-);-)
reklama
na siebie to Ty patrz Kochana, chodź z podniesioną głową i dumnie wypinaj brzuszekDobra Jazztina nie będę na siebie patrzyła ;-);-);-)
Podziel się: