Marta - Sliczna rodzinka z Was , nie ma to wiejskie powietrze :-).
Pozdrawiam ;-)
Pozdrawiam ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta super fotki.Napisz jak to robisz i skąd bierzesz takie szablony bardzo ładnie to wyglada.Jeśli nie jest to tajemnica oczywiście.Podsyłam dzisiejsze wariacje na wsi Zobacz załącznik 80198 Zobacz załącznik 80199 Zobacz załącznik 80200 Zobacz załącznik 80201
Dziekuje jeszcze raz.To jest wersja 15-dniowa programu Photo Frame Show 1.4 build 152 - Download - INSTALKI.pl
Dziekuję bardzoJulkowa- O jejkuś jaki ładny Twój Synus naprawde jest śliczny,cudny
Julkowa slicznego masz Synia uroda niespotykana , ale buska mu sie chyba zaokraglila , fajna piaskownica , tez myslalam o takiej dla Blanci ale nie mam gdzie jej postawic ....:--(a Tescie ogrodka nie ustapiaMarta super fotki.Napisz jak to robisz i skąd bierzesz takie szablony bardzo ładnie to wyglada.Jeśli nie jest to tajemnica oczywiście.
a to mój łobuziakZobacz załącznik 80620
Uwielbia sie pluskac w wodzie Zobacz załącznik 80621