reklama
zanet - pokaz nam swoja slicznosc
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dawno tu nie zagladalam Wszystkie Dzieciatka Sliczne.Strasznie zmadrzaly im buzie no i urosly
Aniu - Terazzzz widac podobizne Laurenka to cala Ty, Blania tez sie strasnzie do mnie podobna zrobila wczesniej do meza a teraz do mnie wszyscy to mowia :-) Asiulinka pokaz jak Twoje brzdace sie razem ladnie bawia czyms ;-)
Zanet - Masz na imie Zanetka ?? Nie martw sie nie masz czego zalowac , ja np jak teraz Blania lezala bo byla chora to przypomnialam sobie jak to jest jak maluch ktory sie nie porusza jest grzeczny
;]
Zanet - Masz na imie Zanetka ?? Nie martw sie nie masz czego zalowac , ja np jak teraz Blania lezala bo byla chora to przypomnialam sobie jak to jest jak maluch ktory sie nie porusza jest grzeczny
;]
Mówisz i masz.;-) Nie jest to może najnowsze zdjęcie, ale ciężko im razem zrobic zdjęcie, tym bardziej, że Grześ ostatnio jak widzi aparat, to rzuca wszystko i idzie do mnie, żeby mi go zabrać.Asiulinka pokaz jak Twoje brzdace sie razem ladnie bawia czyms ;-)
jasmina111
Fan(ka)
Superanckie chłopaki, a starszy to ładną minkę zrobił do zdjęcia, tylko w ramkę oprawić :-):-):-)
reklama
asiulinka - swietni sa ...nie ma co
Zanet - Moja kolezanka ma tak na imie jest niezla wariatka zawsze miala tak poczucie humoru i pomysly ze ... hehe
Zanet - Moja kolezanka ma tak na imie jest niezla wariatka zawsze miala tak poczucie humoru i pomysly ze ... hehe
Podziel się: