reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowa galeria

Dziewczynki śliczniutkie, małe piękności.:-)

To wklejam swoją paskudke Milenke drugie foto troszke niewyrażne sorry jak wkońcu wrzuce na komp nowe to wkleje.

reklama
Dziekuje za odwiedzinki , i mile komplementy :-)

Zanet - Corcia Sliczne ma oczka .:tak:
Katrinm- Dziekuje za komentarzyk na naszej stronce milo nam ;-)
Aga - twoja Coreczka ma rude wloski czytylko tak na zdjeciu wyszlo ?? Slodka jest jak zjada lale:-D.

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich :happy:

Wszystkie dziewczynki sliczne. Beda mieli nasi chlopcy w czym wybierac.:tak::-)

Buziaczku i ja bylam wczoraj na stronce Blani, ale nie udalo mi sie zostawic komentarza. Nie wiem, dlaczego.:confused::crazy: Ale pewnie sie domyslasz, co chcialam napisac...:-D

Buziaczku ja też nie dałam rady wstawić komentarza:szok:
Tak Karolinka ma rude włoski:-D to po mamie:tak:Mój mąż zawsze marzył o rudej córeczce,no i ma;-)Kiedyś nie lubiłam swojego koloru,ale teraz go uwielbiam:-)

Dziewczyny super !!!
Fajnie popatrzeć na wasze dzieciaczki i Julek też lubi patrzeć na dzidzie zwłaszcza jak mu powiększę na cały ekran:-D

buziaczku ładna dziewczynka ,fajne zdjęcia to i komentarzyk musi być:-);-)Bardzo mi się podobają zdjęcia Blani:tak::tak:
Super ze sie podobaja :-) Wklej swojego Grzesia nam..:tak:
Buziaczku ja też nie dałam rady wstawić komentarza:szok:
Tak Karolinka ma rude włoski:-D to po mamie:tak:Mój mąż zawsze marzył o rudej córeczce,no i ma;-)Kiedyś nie lubiłam swojego koloru,ale teraz go uwielbiam:-)
Hmmm nie mam pojecia dlaczego nie moglyscie dodac komenatrza...hmm moze dlugo pisalyscie , i kod wygasl? hmmm albo nie podpisalyscie sie lub emaila nie wpisalyscie ...hmm bardzo dziwne sprobujcie jeszcze raz, by zobaczyc czy naprawde sie nie da ...a pisalo cos ze nie mozna dodac czy jak ?? :eek::eek::eek: dziwna sprawa :baffled: dzis stronka nie dziala bo jest w przebudowie ale jak zacznie dzialac to zapraszam ....by znalesc przyczyny ?:sorry:sorryy..

Wszystkie dziewczynki sliczne. Beda mieli nasi chlopcy w czym wybierac.:tak::-)

Buziaczku i ja bylam wczoraj na stronce Blani, ale nie udalo mi sie zostawic komentarza. Nie wiem, dlaczego.:confused::crazy: Ale pewnie sie domyslasz, co chcialam napisac...:-D
Heheh domyslam sie :tak:;-):-D zapraszam jeszce raz , sprobowac zostawic moze serwer byl przeciazony naprawde nie wiem co sie stalo dziewczyny , przepraszam :-(

buziaczek1626 Blania rośnie jak na drożdżach :)

Aga1983 twoja córeczka ma przepiekny typ urody, naprawdę bardzo mało osób taki ma więc to powód do dumy. Moja siostrzenica tez ma miedziane włosy i do tego loczki, uwielbiam ją :)

Zanet w oczach Twojej córci można utonąć.

Julkowa mój Bartoszek tak samo reaguje gdy widzi teletubisie i Binkę , hihi

Katrinm5 - Grześ juz stoi :laugh2:, szybciutko

Pozdrawiam Wszystkie inne dzieciaczki o ktorych nie wspomniałam, każde z naszych dzieci jest wyjatkowe i jedyne w swoim rodzaju.
Zalaczam mojego szkrabika.

100_5252.jpg 100_5180.jpg

saratonie ale śłiczny Bartoszek:-)I ile ma włosków na głowie:szok:
buziaczku jak znajdę trochę więcej wolnego czasu to wkleję Grzesia:-)Miło że się podoba;-):-)

reklama
saratonie O proszę i kolejne przystojniaczek,czuprynka pierwsza klasa;-);-)
Lada moment a będziemy musiały otworzyć nowy wątek pt.''Faceci do wzięcia'':-D

Do góry