reklama
Dziekuje za odwiedzinki , i mile komplementy :-)
Zanet - Corcia Sliczne ma oczka .
Katrinm- Dziekuje za komentarzyk na naszej stronce milo nam ;-)
Aga - twoja Coreczka ma rude wloski czytylko tak na zdjeciu wyszlo ?? Slodka jest jak zjada lale.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich
Zanet - Corcia Sliczne ma oczka .
Katrinm- Dziekuje za komentarzyk na naszej stronce milo nam ;-)
Aga - twoja Coreczka ma rude wloski czytylko tak na zdjeciu wyszlo ?? Slodka jest jak zjada lale.
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich
Wszystkie dziewczynki sliczne. Beda mieli nasi chlopcy w czym wybierac.:-)
Buziaczku i ja bylam wczoraj na stronce Blani, ale nie udalo mi sie zostawic komentarza. Nie wiem, dlaczego. Ale pewnie sie domyslasz, co chcialam napisac...
Buziaczku i ja bylam wczoraj na stronce Blani, ale nie udalo mi sie zostawic komentarza. Nie wiem, dlaczego. Ale pewnie sie domyslasz, co chcialam napisac...
katrinm5
Fan(ka)
buziaczku ładna dziewczynka ,fajne zdjęcia to i komentarzyk musi być:-);-)Bardzo mi się podobają zdjęcia Blani
Super ze sie podobaja :-) Wklej swojego Grzesia nam..buziaczku ładna dziewczynka ,fajne zdjęcia to i komentarzyk musi być:-);-)Bardzo mi się podobają zdjęcia Blani
Hmmm nie mam pojecia dlaczego nie moglyscie dodac komenatrza...hmm moze dlugo pisalyscie , i kod wygasl? hmmm albo nie podpisalyscie sie lub emaila nie wpisalyscie ...hmm bardzo dziwne sprobujcie jeszcze raz, by zobaczyc czy naprawde sie nie da ...a pisalo cos ze nie mozna dodac czy jak ?? dziwna sprawa dzis stronka nie dziala bo jest w przebudowie ale jak zacznie dzialac to zapraszam ....by znalesc przyczyny ?sorryy..Buziaczku ja też nie dałam rady wstawić komentarza
Tak Karolinka ma rude włoski to po mamieMój mąż zawsze marzył o rudej córeczce,no i ma;-)Kiedyś nie lubiłam swojego koloru,ale teraz go uwielbiam:-)
Heheh domyslam sie ;-) zapraszam jeszce raz , sprobowac zostawic moze serwer byl przeciazony naprawde nie wiem co sie stalo dziewczyny , przepraszam :-(Wszystkie dziewczynki sliczne. Beda mieli nasi chlopcy w czym wybierac.:-)
saratonie
Mama Bartoszka 18.07.2007
buziaczek1626 Blania rośnie jak na drożdżach
Aga1983 twoja córeczka ma przepiekny typ urody, naprawdę bardzo mało osób taki ma więc to powód do dumy. Moja siostrzenica tez ma miedziane włosy i do tego loczki, uwielbiam ją
Zanet w oczach Twojej córci można utonąć.
Julkowa mój Bartoszek tak samo reaguje gdy widzi teletubisie i Binkę , hihi
Katrinm5 - Grześ juz stoi , szybciutko
Pozdrawiam Wszystkie inne dzieciaczki o ktorych nie wspomniałam, każde z naszych dzieci jest wyjatkowe i jedyne w swoim rodzaju.
Zalaczam mojego szkrabika.
Aga1983 twoja córeczka ma przepiekny typ urody, naprawdę bardzo mało osób taki ma więc to powód do dumy. Moja siostrzenica tez ma miedziane włosy i do tego loczki, uwielbiam ją
Zanet w oczach Twojej córci można utonąć.
Julkowa mój Bartoszek tak samo reaguje gdy widzi teletubisie i Binkę , hihi
Katrinm5 - Grześ juz stoi , szybciutko
Pozdrawiam Wszystkie inne dzieciaczki o ktorych nie wspomniałam, każde z naszych dzieci jest wyjatkowe i jedyne w swoim rodzaju.
Zalaczam mojego szkrabika.
katrinm5
Fan(ka)
saratonie ale śłiczny Bartoszek:-)I ile ma włosków na głowie
buziaczku jak znajdę trochę więcej wolnego czasu to wkleję Grzesia:-)Miło że się podoba;-):-)
buziaczku jak znajdę trochę więcej wolnego czasu to wkleję Grzesia:-)Miło że się podoba;-):-)
reklama
Podziel się: