nie wiedzialam gdzie to wleic Szczepionki budzą strach - GIF wycofał dwa preparaty dla małych dzieci - Wiadomości - WP.PL teraz sie przestarszylam bo ta pierwsza szczepiona byl szczepiony Fabian. No i zastanawiam sie czy to atopowe zapalenie sory nie jest efetem nie porzadanym, niy ten learz pisze ze to coroa geetyczna ale ani ja ai P i nit z naszej rodziy nie corowal na AZS
reklama
Milva
Zbójkowa mama;)
Ale wycofali szczepionki, które były podawane przez ostatnie 8 miesięcy, wcześniejsze były ok chyba? Bartek był szczepiony Euvaxem B, ale zaraz po porodzie.
Euvaxem od lat szczepionych jest większość dzieci po urodzeniu. Powiem wam, że u mnie w pracy na tablicy w socjalnym kilka razy w tygodniu wywieszane są ogłoszenia z GIF o wycofaniu natychmiastowym różnych preparatów/leków/szczepionek. Tylko komu zależy żeby nagłośnić że wycofali maść na wrzody albo jedną serię antybiotyku?
kota-behemota
Q & H team
kota-behemota
Q & H team
Rolety rzymskie – zasłony – firany - Aranżacje wnętrz - dekoracje okien i wnętrz - firanki - narzuty - pokrowce na krzesła - pokrowce na meble - pokrowce na sofy z IKEA - zaslony - Dekoria.pl świetna strona moim zdaniem. Mają duży wachlarz materiałów i form. Szyją na miarę. Czekam aż mi przyślą próbnik i będę działać Bardzo mi sie podoba ta pufa kostka i tapicerowana skrzynia
agapa
Fanka BB :)
Pościel satynowa, haftowana, dziecięca, satyna bawełniana – sennyszept.pl
Pościel, koce, kołdry, ręczniki. Ogromny wybór wzorów i kolorów. Świetne na prezent.
Pościel, koce, kołdry, ręczniki. Ogromny wybór wzorów i kolorów. Świetne na prezent.
reklama
kota-behemota
Q & H team
Podziel się: