reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Linkownia

reklama
Parę słów o szczepionce przeciw polio - wydżwięk jeden, oczywiście - dobrodziejstwo.
Mroźą mnie zawsze tego typu teksty:

W lutym następnego roku szczepionkę podano po raz pierwszy dziecku, które nie miało przeciwciał. Zadziałała. Potem dostały ją niedorozwinięte dzieci z zakładu, który mieścił się w pobliżu laboratorium Koprowskiego. Jeszcze później – więźniarki z zakładu karnego w New Jersey.

Nie ma to jak bezkranie eksperymentować na bezbronnych, prawda?
A tu źródło: Lepiej być wielkim naukowcem niż średnim pianistą

To ja to dorzucę informację od siebie - otóż udało nam się otworzyć sklep internetowy - już kiedyś Wam pisałam, że sprzedajemy gry, a teraz już mamy normalny internetowy sklep. gragamel.pl
kot_tlo_m.jpg
Przydałaby się pewnie jakaś dobra reklama, ale na tym się kompletnie nie znam. Więc tylko napiszę, że w lutym są zniżki specjalne - ale to sobie na stronie wszystko znajdziecie.

I jeszcze chciałam Wam powtórzyć, że mogę sporo podpowiedzieć w kwestii wyboru gry - zarówno dla Was, jak dla dzieci albo dla znajomych... Jest ich całe mrowie przeróżnych gier. Nie wszystkie mamy od razu w ofercie - ale można zamówić - będziemy zdobywać - piszcie najlepiej na adres sklepowy - bo tam mi prośby o takie dopasowanie gry do osoby trafiają sklep (m@łp@) gragamel.pl

Obiecuję dużo nie spamować...

Załączniki

• kot_tlo_m.jpg
    kot_tlo_m.jpg
    1,1 KB · Wyświetleń: 210
Nie pamiętam czy Wam już podrzucałam blog mojej koleżanki. Moim zdaniem jest świetny.
Dziewczyna ma 2 córki - w tym jedną w wieku naszych maluchów (no ciut młodszą). I robi niesamowicie rozwojowe-intelektualnie rzeczy ze swoimi córkami. Teraz na tapecie nauka czytania...

Co robiłyśmy cały dzień? .

Ja tam jestem absolutnie zachwycona i tylko żałuję, ze nie mam czasu na to by z dzieciakami to wszystko robić...

Ironia - pewnie, że bym chciała, byś poszeptała... :)

nutria nie ma problemu zapraszam na PW :)

a bloga od ciebie podpatrzylam i juz nawet kilka cwiczen robilismy :D super ma dziewczya pomysly ! :D

reklama
nutria - ja sie powoli ogólnie ogarniam bo zatoki mnie bolą ale odpisze ci na PW :) tylko pewnie w środę kochana :* a gry to na pewno będziemy zamawiać bo już mam całą listę z alexandra która chce zrealizować :-)

w kwestii turystycznych to mogę podrzucić jeszcze takiego linka Noclegi nad jeziorem, baza noclegowa (od najczęściej oglądanych) jest wykaz jezior zatwierdzonych przez sanepid które są czyste :) nie ma tego naszego bo to chyba jest zalew o ile dobrze pamiętam, a że ja w liceum na geografię nie uczęszczałam to mogę się mylić :-)

Do góry