Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze daj znaćWiesz co,nie biorę luteiny tylko douphaston. Od początku nie miałam tego .tylko od momentu robienia sobie zastrzyków z neoparine..zaczęły się plamienia. .miałam bakterie w moczu ,dostałam jednorazowy antybiotyk a po niedługim czasie zaczęło się swędzenie i więcej plamień..właśnie jadę na wizytę . dam znać po.
reklama
Jestem po wizycie ..okazało się ,że mam grzybicę. .dostałam jednorazowy lek dopochwowy . Na posiew muszę czekać do 10 dni roboczych. .moja doktor będzie na urlopie ,ale wiem co robić w razie wu jak przyjdą wyniki . Leki mam brać jak brałam ,mam uważać jak uważałam. . Jak na razie dzięki Bogu jakoś idzie ..będę miała prawdopodobnie córkę ..plamienia mogą nadal się zdarzać po zastrzykach ..więc jedynie co nam zostało to wspieranie się nawzajem mam nadzieję,że i u Ciebie jak i reszty kobiet z problemami wszystko się ulozy ..że zniknie to niebezpieczeństwo I będziecie się cieszyć ciążą..Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze daj znać
Super cieszę się że wszytsko idzie ku dobremu! Teraz trzeba przetrwać ten trudny dla nas czas. Gdyby były wyniki to zawsze możesz skonsultować z lekarzem rodzinnym. Ja w poniedziałek mam się stawić do szpitala i na sama myśl jest mi słabo... Szew, narkoza i nie wiem co jeszcze. Oby nasze ciążę były nudne i bez przygód, a dzieciaczki zdrowe! ❤❤❤Jestem po wizycie ..okazało się ,że mam grzybicę. .dostałam jednorazowy lek dopochwowy . Na posiew muszę czekać do 10 dni roboczych. .moja doktor będzie na urlopie ,ale wiem co robić w razie wu jak przyjdą wyniki . Leki mam brać jak brałam ,mam uważać jak uważałam. . Jak na razie dzięki Bogu jakoś idzie ..będę miała prawdopodobnie córkę ..plamienia mogą nadal się zdarzać po zastrzykach ..więc jedynie co nam zostało to wspieranie się nawzajem mam nadzieję,że i u Ciebie jak i reszty kobiet z problemami wszystko się ulozy ..że zniknie to niebezpieczeństwo I będziecie się cieszyć ciążą..
Rozumiem że ten szew ma Ci pomoc donosić ciążę ,tak ?Super cieszę się że wszytsko idzie ku dobremu! Teraz trzeba przetrwać ten trudny dla nas czas. Gdyby były wyniki to zawsze możesz skonsultować z lekarzem rodzinnym. Ja w poniedziałek mam się stawić do szpitala i na sama myśl jest mi słabo... Szew, narkoza i nie wiem co jeszcze. Oby nasze ciążę były nudne i bez przygód, a dzieciaczki zdrowe! ❤❤❤
Tak ma pomoc na skracająca się szyjke. Mam taką nadzieję, że pomoże. Z tego co czytam to dziewczyny, które mają szew donoszą ciążę do końcaRozumiem że ten szew ma Ci pomoc donosić ciążę ,tak ?
Z pewnością Wam pomoże zatem i może wtedy będą możliwe delikatne spacerytrzeba mieć zawsze nadzieję ..bardzo trzymam za Was kciuki ,żeby wszystko dobrze się ułożyło ..daj znać po mocno ściskamTak ma pomoc na skracająca się szyjke. Mam taką nadzieję, że pomoże. Z tego co czytam to dziewczyny, które mają szew donoszą ciążę do końca
Podziel się: