reklama
Bibiana
Fanka BB :)
mam podobny,zielono niebieski i tez jestem zadowolona...no i mam pytanie jak dziecko moze z niego wypasc?przeciez sa tam pasy i mozna dziecko zapiac.moja siostra do tej pory uzywa takiego lezaczka a dziecko ma 1,5 roku i ani razu nie wypadlo....nie wiem moze to zalezy od modelu...My mamy taki:
Na chwilę obecną bardzo się sprawdza.
Nie wyobrażam sobie nie mieć takiego gadżetu na co dzień ;-)
beata26
szczęśliwa mamusia :)
ja mam taki jak ten na zdjęciu, na drugim widać jak wypadła. Poprostu się mocno nachyliła do przodu żeby zobaczyć coś i przeważyła go, (dodam że wazy ledwo 7kg). Nogi prędko wyswobodziła z pasów i poszła sobie raczkować. Zrobiłam zdjęcie bo nikt by mi nie uwierzył że była przypięta. Na szczęście podczas upadku podparła się rączkami więc nie wyryła mocno.
A ten bujaczek co Karamucha wstawiła jest lepszy, ma twardszy spod i dziecko z niego tak łatwo nie wypadnie, aczkolwiek mojej koleżance mała też wypadła, zapięta.
A ten bujaczek co Karamucha wstawiła jest lepszy, ma twardszy spod i dziecko z niego tak łatwo nie wypadnie, aczkolwiek mojej koleżance mała też wypadła, zapięta.
Załączniki
Ostatnia edycja:
beata26
szczęśliwa mamusia :)
bibiana spryciara tak ale ile stresów było jak mi tak wyrżnęła. A ogólnie służył nam leżaczek przez 7 mcy do usypiania głównie bo mała chciała bujania (mamusia ją nauczyła potem żałowała ) no i do tego żebym miała choć na chwilę wolne ręce. Teraz teściowa w nim karmi Julcię, ja wolę krzesełko. Zakup na pewno warty ceny, ale teraz wiem że kupiłabym ten z postu karamuchy.
także mamy ten leżaczek FP na płozach co wkleiła Karamucha !! jest rewelacyjny najlepszy zakup jaki zrobiliśmy
nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niego
Gabi ma prawie 9 miesięcy a dalej używamy go bardzo często i zawsze towarzyszy nam przy wyjazdach
nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niego
Gabi ma prawie 9 miesięcy a dalej używamy go bardzo często i zawsze towarzyszy nam przy wyjazdach
reklama
S
SugarbabyLove
Gość
Zobacz załącznik 227468ja mam z chicco leżak na drutach taki jak na fotce tylko inny wzorek na nim jest.nie narzekam na niego kupiłam go za bezcen i służyć mi służy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: