mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
a nie możesz do ginia zadzwonić, i dalej cie boli:-(w 23 tygodniu. najgorsze jest to ze jestem całymi dniami sama w domu i nie mam jak sama podjechac do lekarza-musze czekac na meza....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a nie możesz do ginia zadzwonić, i dalej cie boli:-(w 23 tygodniu. najgorsze jest to ze jestem całymi dniami sama w domu i nie mam jak sama podjechac do lekarza-musze czekac na meza....
miranda leż i nic nie rób, ale jak znowu cie zaboli to dwoń do gini odrazu a jutro na kontrole , a tak wogóle to musisz leżeć czy to pierwsza taka akcjawłasnie dzwoniłam bo juz sie zestresowałam. teraz nie boli-cała akcja trwała około 20 minut.
lekarka kazała bezwzglednie lezec, a jutro jezeli dzis bedzie ok na kontrole szyjki....
to daj znać czy wszystko ok i sie juz niedenerwuj pozdrawiam:-)ogólnie to pierwsza taka akcja bólowa:-( ale leze bo wcześniej miałam ataki kolki nerkowej i w sobote zakładali mi cewnik JJ na prawej nerce i zalecili lezenie-wiec lezałam. ale dzisiejszy ból w niczym nie przypominał kolki i stad ten strach...
musze sie uspokoic by nie wpasc w paranoje-bo to tez sie nakreca!! jutro ide na kontrole i dam znac jak wróce, a tymczasem dzieki, pozdrawiam;-)