reklama
Natalia2017
Zaangażowana w BB
Nie mogę znaleźć tego działuHejka zapraszam was do działu Starania 2018 dziewczyny są tam na bieżąco teraz więc pewnie odpowiedzą wam
atjodla
Fanka BB :)
atjodla
Witaj mam pytanie czy miałaś problem z zajściem w ciaze?za którym razem ci się udało?Sama zdecydowanie nie powinnaś zmieniać dawkowania, jedynie lekarz.
Osobiście mi już podczas planowania ciąży lekarz zwiększył odpowiednio dawkę, potem już w ciąży ją modyfikował w zależności od wyników.
Natalia2017
Zaangażowana w BB
Oj kochana każda kobieta jest inna a ile się staracie ??Witaj mam pytanie czy miałaś problem z zajściem w ciaze?za którym razem ci się udało?
atjodla
Dopiero raz wiesz myślałam że jak mi łatwo za pierwszym razem poszło to i za drugim w ogole nie myślę że mam problem z tarczycąOj kochana każda kobieta jest inna a ile się staracie ??
Natalia2017
Zaangażowana w BB
Zgłoś się do lekarza .... A sama z siebie doradze ci bierz kwas foliowy też pomaga d najpierw musisz wyleczyć tarczyce nie wiem jak z tym jest ale z pewnością utrudnia zajście w ciąże..... JA brałam i biorę castus agnus tabletki na uregulowanie miesiączki cyklu i niby pomagają zajść w ciążeDopiero raz wiesz myślałam że jak mi łatwo za pierwszym razem poszło to i za drugim w ogole nie myślę że mam problem z tarczycą
atjodla
Jestem pod opieką lekarza endokrynologa od 2 mc jak dowiedziałam się że mam guzka na tarczycy zlecił mi biopsje a przed świętami odb wynik zmiana jest nie złośliwa pani powiedziała ze nie ma przeciwwskazań do starania się. Wiec po okresie zaczęliśmy. Tabletki na tarczyce przyjmuje pisze w tym poscie na samym poczatku[emoji5]Zgłoś się do lekarza .... A sama z siebie doradze ci bierz kwas foliowy też pomaga d najpierw musisz wyleczyć tarczyce nie wiem jak z tym jest ale z pewnością utrudnia zajście w ciąże..... JA brałam i biorę castus agnus tabletki na uregulowanie miesiączki cyklu i niby pomagają zajść w ciąże
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
atjodla
Kwas foliowy biorę klika mc juz [emoji6]Jestem pod opieką lekarza endokrynologa od 2 mc jak dowiedziałam się że mam guzka na tarczycy zlecił mi biopsje a przed świętami odb wynik zmiana jest nie złośliwa pani powiedziała ze nie ma przeciwwskazań do starania się. Wiec po okresie zaczęliśmy. Tabletki na tarczyce przyjmuje pisze w tym poscie na samym poczatku[emoji5]
reklama
Natalia2017
Zaangażowana w BB
Nie doczytałam.... to bierz kwas foliowy też niby pomagają zajść w ciąże... A tak przy okazji ja z mężem też się staram i zainwestowalam w testy owulacyjneJestem pod opieką lekarza endokrynologa od 2 mc jak dowiedziałam się że mam guzka na tarczycy zlecił mi biopsje a przed świętami odb wynik zmiana jest nie złośliwa pani powiedziała ze nie ma przeciwwskazań do starania się. Wiec po okresie zaczęliśmy. Tabletki na tarczyce przyjmuje pisze w tym poscie na samym poczatku[emoji5]
Podziel się: