reklama
Z
złośka
Gość
A gdyby tak połączyć top z długą spódnicą? Na przykład taką w stylu vintage? Ostatnio tutaj Link do: Styl Vintage, modnie w stylu poprzedniej epoki - kedu.pl znalazłam ciekawe porady na ten temat. Można jeszcze dodać do tego pierścionek stylizowany na stary, z jakimś misternym rzeźbieniem.
To chyba bardziej t-shirt, koszulka niz topWidziałyście ,że jakis czas temu nowe kolekcje ubrań pojawiły się w Gomezie? Zerknijcie sobie na ich stronę:
gomez.pl
Jakiś czas temu zrobiłam porządki w szafie i kupiłam sobie kilka nowych ciuszków na wiosnę ( nie miałam co na siebie nałożyć bo wszystko było albo sprane albo po zimie).
Najbardziej jestem zadowolona z topu z nowej kolekcji Max mara:
Top to dla mnie krotka bluzka odslaniajaca brzuch- nie mam takich w swojej szafie, troche sie upasłam
karolinne
Fanka BB :)
Mam kilka koszulek tego typu:
Link do: Trendy na plażę – lato 2017. Odkryj 8 najmodniejszych strojów kąpielowych!
Czyli delikatne, naturalne oraz przewiewne bluzeczki z naturalnych materiałów. Nadają się i do chodzenia po mieście. Jak i na plażę jeśli chcemy coś na siebie wygodnego narzucić
Zastanawiałam się jeszcze niedawno nad kupieniem sobie takie narzutki na plażę:
Link do: Trendy na plażę – lato 2017. Odkryj 8 najmodniejszych strojów kąpielowych!
Czyli delikatne, naturalne oraz przewiewne bluzeczki z naturalnych materiałów. Nadają się i do chodzenia po mieście. Jak i na plażę jeśli chcemy coś na siebie wygodnego narzucić
Zastanawiałam się jeszcze niedawno nad kupieniem sobie takie narzutki na plażę:
Ostatnia edycja:
Podziel się: