reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lekko kriwsty sluz

tak oznaczalam i byl ok.
Skoro oznaczałaś i był ok, to tym bardziej na Sor-że nic nie zrobią. Jakie inne leki mogliby Ci dać? Nie zrozum mnie źle, rozumiem Twoje zdenerwowanie, sama jestem po 4 biochemach i uwierz mi, w terminie miesiączki żaden lekarz nie uzna tego nawet za ciążę... Dadzą Ci ewentualnie w ciemno progesteron, ale jeśli okazałoby się, że Beta spada to tylko przedłuży Ci czas do @...

reklama
hej dxiewczyny ! wrocilam :) po feralnym fałszywym wyniku odpuscilam na miesiac, ale zakupilam testy owulacyjne i teraz wzielismy sie do roboty :) piekny pozytyw wyszedl mi w 14 dniu cyklu ... stosunek 1 dzien przed oraz dzien po (reszty nie licze ,ale praktycznie codziennie od pojawienia sie dni plodnych i kilka dni po owulacji) ... miesiaczka ma nastapic w poniedzialek ... dzis w nocy bardzo mocno bolalo mnie podbrzusze,nie moglam spac, aktualnie rowniez boli,ale da sie funkcjonowac ... mam wrazenie jakby za chwile mialy mi wypasc narzady 😂😂😂 zrobilam rano test o czulosci 25 , mozliwe ,ze jeszcze nic nie pokazal ? jest jeszcze jakis cien nadziei w tym cyklu :) ? jak myslicie ? naczytalam sie mnostwo wpisow wiec ...

Do góry