reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lekki wózek głęboko spacerowy (gondola)

reklama
ja jeżdżę wózkiem anex sport ale moja siostra będąc obecnie w ciąży raczej kupi anex cross właśnie ze względu na mniejszą wagę, wybieramy się 1.12 na otwarcie sklepu bobowózki w Łodzi bo mają być porady, eksperci od wózków i foteli, wiem że są też w innych miastach więc warto podjechać i pogadać, powinni doradzić coś lżejszego :)

Moja przyjaciółka, która została niedawno mamą poleca Anex Cross. Jego waga z gondolą to coś około 13,1 kg a z siedziskiem jest tylko trochę cięższy. Gondola i siedzisko bardzo łatwo się wypinają. Miałam okazję być kierowcą sporta i muszę przyznać, że prowadzenie Crossa to sama przyjemność. Dlatego gdy po nowym roku będę szukać wózka to na 99% kupię ten

Warto rzucić okiem na te wózki co produkuje Dorjan, mają atestowane wózki i foteliki, bezpieczne, wygodne i zdrowe dla maluszka jeśli chodzi o profil. Nie trzeba się tutaj bać że kręgosłup będzie obciążony, siedzisko można regulować w trzech zakresach, mam w komplecie też folie ochronne, także w razie deszczu można bobasa osłonić.

Ja mam tutka torero i tez mogę polecić ten model jak i firmę. Tez nie odczuwam tych kg. a poza tym super się prowadzi.
Mały,zgrabny,zwrotny,lekko się prowadzi ;)

Anex sport to u nas strzał w dziesiątkę . Świetnie się prowadzi do tego gondola duża a spacerówka obszerna

reklama
Do góry