reklama
Hej!
mogę polecić świetnego pediatrę! pani doktor Kiełkowska przyjmuje na oksywiu górnym. wspaniała kobieta ja moj młodszy o rok brat i jeszcze jeden młodszy o 12 bylismy i\u niej zapisani a teraz jest u niej moja coreczka. ma wspaniały kontakt z dziecmi i odpowiada na kazde nawet wydawałoby sie najgłupsze pytanie ;p pozdrawiam
mogę polecić świetnego pediatrę! pani doktor Kiełkowska przyjmuje na oksywiu górnym. wspaniała kobieta ja moj młodszy o rok brat i jeszcze jeden młodszy o 12 bylismy i\u niej zapisani a teraz jest u niej moja coreczka. ma wspaniały kontakt z dziecmi i odpowiada na kazde nawet wydawałoby sie najgłupsze pytanie ;p pozdrawiam
margerrita
Fanka BB :)
hej, poszukuję dobrego hepatoga dla synka w Trójmieście, możecie kogoś polecić. nalepiej na NFZ. Dziękuję
Witam
ja poszukuję dobrego endokrynologa dziecięcego, najlepiej na NFZ ale może być tez pryw.
Zdecydowanie odradzam dr.M.Szafrana , który przyjmuje w Szpitalu Wojewódzkim.Totalny brak kompetencji i znajomości tematu.Wizyty b.krótkie , badanie po łepkach.
maggan
Początkująca w BB
Ja dla odmiany poszukuję ortodonty
Witaj,
ja byłam z synkiem (wtedy 2-letnim) u dr. Kaiser-Ziorkiewicz w Gdyni na ul. Maszopów (rejon między Karwinami a Fikakowem) - bardzo miła, pozwoliła synkowi obejrzeć gabinet i bardzo szybko i sprawnie przeprowadziła badanie.
U synka nic nie wyszło, byliśmy tylko na kontroli rok później, więc nie wiem jak wygląda dalsze leczenie - ale jest ogólnie polecana więc może warto spróbować.
pozdrawiam
Bardzo dobrym alergologiem jest dr.Raczkowska , przyjmuje na trakcie konnym , przy skręcie na traugutta , prywatnie . Ale jest bardzo dobrym lekarzem , pomogła mi wyleczyć się z wieloletniej alergii , widziałam nie raz u nich na testach malutkie dzieci , no nie wiem może półroczne takie doslownie bobaski , i bardzo dużo osób sobie ceni tą lekarkę . ja również polecam , 5 lat leczenia mi właśnie minęło i jest po sprawie , alergii nie ma , zależy też co komu dolega
coralic
Fanka BB :)
Witam
a ja poszukuje godnego polecenia pediatry w Pruszczu Gdańskim, na nfz
a ja poszukuje godnego polecenia pediatry w Pruszczu Gdańskim, na nfz
reklama
Podziel się: