reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lekarstwa

Ha, a u nas właśnie się zaczęło - po tygodniu w przedszkolu dziś mamy katar, gorączkę i wymioty. Kupiliśmy urządzenie pod nazwą Sopelek - super przyrządzik do wyciągania gilów z nosa;-), znacznie skuteczniejszy od zwykłego, za przeproszeniem, smarkania. Filip jakoś pozwolił włożyć sobie to "coś" do nosa i odciągnąć katar. Polecam. W poniedziałek pójdziemy do lekarza, jak da antybiotyk to od razu poprosimy o czopki...

pozdrawiam
nikita

reklama
Tak, kupuje się go w aptece, kosztuje kilkanaście złociszów. W ogóle jest kilka podobnych urządzeń, na przykład Frida, ale to jest dużo droższe a działa tak samo.
pozdrawiam
nikita

Dzięki bardzo na pewno wypróbuje mam nadzieje że da sobie włożyć to do nosa.
A tak przy okazji to patrze na wiek Twojego Filipka:surprised:
i jesli dobrze licze to nasze dzieciaczki są z tego samego dnia:-) ciekawa jestem kto starszy Domi ur. 6:20 (15.02.2004)

BARDZO MI PRZYKRO ŻE TWÓJ MAŁY MEŻCZYZNA MUSI TERAZ CIERPIEĆ ŻYCZMY SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA.

O kurczę, monia, to faktycznie nasze dzieciaki z tego samego dnia, tyle, że Filipciu troszkę młodszy - urodził się o 10:20. A gdzie Twoje dziecię przyszło na świat? My urodziliśmy w Warszawie, na Wołoskiej.

pozdrawiam
nikita

p.s. Filip dziękuje za życzonka;-)

Witam

Długo nie musiałam czekać już mamy gile po pas:-( jutro lece do apteki po Sopelka) daj Boże żeby dała sobie to wsadzić w nos.

pozdrawiam monia

reklama
Sopelek jest genialny - mój synuś od razu go polubił, bo w ogóle lubi takie urządzonka, sam składa Sopelka, wkłada sobie końcówkę do noska, a ja ciągnę gila;-). Dzięki temu rzeczone gile nie wiszą mu do pasa, co było wcześniej normalką. Mam nadzieję, że i Twoje dzieciątko to polubi, dla nas to prawdziwy ratunek. Dzięki temu katar potrwa może krócej, niż normalne dwa tygodnie, jak to bywa u Filipa.

pozdrawiam
nikita

Do góry