reklama
calzedoniafruczka
Fanka BB :)
Nie, Antosia miała wylew III stop. Leczone wodogłowie pokrwotoczne. Dzięki punkcjom się wycofało. Udało się ściągnąć skrzeplinę i komory zaczęły się zwężać. Przyrost główki był duży, jeszcze miesiąc po wyjsciu do domku. Teraz głowa ma prawidłowe wymiary. W obrazie USG widoczne są nadal poszerzone komory, większa po stronie lewej. W chwili obecnej - poza tym, że nóżki są jeszcze napięte- neurolog nie ma zastrzeżeń.
dzis glowka urosla o 1 cm a w nocy mała 2 razy zapomniala sie oddychac i serduszko biło za wolno....jeszcze dzis zobacza a jak nie to bedzie musiala dostac leki...Jutro czeka nas czwarta punkcja a w czwartek założenie zbiorniczka do główki
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Kochane maleństwo..
A może jutrzejszy zabieg pomoze i nie trzeba będzie zakładać zastawki?.. Oby
A może jutrzejszy zabieg pomoze i nie trzeba będzie zakładać zastawki?.. Oby
wiolunia82
Fanka BB :)
[*] dla Oliwki.
Kciuki za Laurkę, a Tobie dużo siły kochana.
Kciuki za Laurkę, a Tobie dużo siły kochana.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Dzielne, kochane maleństwo
kochana na początku
[*] dla Oliwki bardzo mi przykro
wierzę mocno że Lura sobie poradzi, a Ty kobietko nawet nie przypuszczasz ile masz siły w sobie. Trzymam mocno kciuki i ściskam żeby wszystko dobrze się skończyło. moc siły dla Ciebie, rodziny i maleńkiej kruszynki przesyłam
[*] dla Oliwki bardzo mi przykro
wierzę mocno że Lura sobie poradzi, a Ty kobietko nawet nie przypuszczasz ile masz siły w sobie. Trzymam mocno kciuki i ściskam żeby wszystko dobrze się skończyło. moc siły dla Ciebie, rodziny i maleńkiej kruszynki przesyłam
reklama
jestesmy po operacji zalozenia zbiorniczka,plyn sciagany jest codziennie,ale z dnia na dzien jest bardziejgo mniej ale i tak duo,dzis 4 ml...glowka jeszcze tez urosla i ma juz 35 cm co daje nam 5 na plusie...mała miala wczoraj 1,895 ...jutro znow wazenie
Podziel się: