reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

latopic - najlepsze lekarstwo na skazę

Tak wiem ze steryd lekarz kazał malutka ilość stosować przez tydzień,po wyskoczenie wysypki byłam dzisiaj w szpitalu i tez kazał kontynuować do 7 dni , bo wczoraj go odstawiłam. Podobno ten 1% jak już bardzo trzeba jest Ok dla niemowląt.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A może to alergia?

Hubert 18.02.2015 [emoji213]
Wiktoria 06.06.2017 [emoji214]

reklama
Ten czerwony placek na buzi pęka ,wyglada jak zmiany przy egzemie ale ta wysypka wyglada mi właśnie na alergie tym bardziej ze schodzi w dół na klatkę piersiowa i brzuszek dziecka. W szpitalu nawet pielęgniarka mówiła ze to wygląda jak alergia ale p doctor z daleka stwierdziła ze egzema i nie ma dyskusji . Najgorsze to ze małego swędzi i mimo krótkich paznokietkow rozdrapuje te krostki, nic przeciw świądowego nie dała mówiąc ze jak natłuszcze skore to przestanie :(

Ten czerwony placek na buzi pęka ,wyglada jak zmiany przy egzemie ale ta wysypka wyglada mi właśnie na alergie tym bardziej ze schodzi w dół na klatkę piersiowa i brzuszek dziecka. W szpitalu nawet pielęgniarka mówiła ze to wygląda jak alergia ale p doctor z daleka stwierdziła ze egzema i nie ma dyskusji . Najgorsze to ze małego swędzi i mimo krótkich paznokietkow rozdrapuje te krostki, nic przeciw świądowego nie dała mówiąc ze jak natłuszcze skore to przestanie :(

Mój puki jadł to co go uczulalo to tak samo wysypka na ciele(drapal ja) i taki suchy wypukły czerwony placek na buzi. Nie je, skóra idealna. A smarowalas Bóg wie czym,dopuki diety nie zmienilam nie było żadnej poprawy.

Mój tylko na piersi, nie wiem czy odstawić nabiał bo już i tak bardzo mam okrojona diete
A lekarz mówił w szpitalu żeby jeść dalej to samo, skoro przez 5msc nie szkodziło.

Mój tylko na piersi, nie wiem czy odstawić nabiał bo już i tak bardzo mam okrojona diete
A lekarz mówił w szpitalu żeby jeść dalej to samo, skoro przez 5msc nie szkodziło.

To różnie z tym bywa, mojemu zacząła się rozkręcać koło 9-10msc. Warto przetestować choćby przez tydzień ,może akurat;)

To różnie z tym bywa, mojemu zacząła się rozkręcać koło 9-10msc. Warto przetestować choćby przez tydzień ,może akurat;)

Chyba tak zrobię , chociaż na tydzień -jutro jeszcze omówię to z lekarzem- dzięki [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry