reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zaraz zacznie się 22 tydzień ;) i cisza...... Może jeszcze troche czasu jest ale nie zmienia to faktu, ze doczekać się nie mogę ;)
:laugh2:

na każdego przyjdzie czas :) nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:)

nadalka, Ty wiariatko !! :-Dzostaw to maleństwo w spokoju i jak wypina na Ciebie tyłek to się opanuj i nie wciskaj tego guzika 5cm proszę Cię :-D

Ci mówię że tak śmiesznie nad pępkiem, to trochę wyglądało jak by mały alien próbował się przebić hehe ;) i widziałam napis "naciśnij mnie" :-D:-D i weź nie naciśnij ;)

reklama
heh znaczy i Was obcy atakują:):) moja królewna od 2 dni ma tyle siły,że wariuje jak szalona - a kopniaki coraz mocniejsze mi serwuje nono:)

nadalka, zamiast głaskać to wciskasz " co to takiego ? ? " hehe .... żebyś dziury w tym brzuchu sobie nie zrobiła ;d pogłaszcz następnym razem ;D

teraz musisz zjeść coś słodkiego żeby przeprosić dzidzie:-D ja tak sobie to tłumacze:-D a korzystamy oboje:zawstydzona/y::sorry:

mamusia by zjadła ale nic nie ma :/ a do sklepu dupki nie chce ruszyć ;) wcześniej też miałam taką górkę nad pępkiem ale nie przyszło mi do głowy ją wciskać.. ale ja jestem głupia :-D

to wpadaj do mnie ja mam taaaaaakie zapasy, bo mój K jest bardziej w ciąży niż ja i ciągle coś dokupuje:laugh2:

gdybyś była w Grajewie to jeszcze bym się skusiła ;) Ja się śmieję z D. bo mu brzuch rośnie jak mi hehe ;)

reklama
w Grajewie będę przed porodem, bo muszę skubnąć od siostry przewijako-wanienko-organizer:-p na dłuższą metę już raczej do Grajdupy nie wróce:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry