reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamcia, zastanawiałam się kiedyś nad tą zależnością. Tzn. czy aktywność dziecka w brzuchu przekłada sie potem na jego charakter... Igor bardzo brykał w brzuszku i teraz sekundy nie usiedzi na miejscu, hmmmm?? Ciekawe??
A jak dziewczyny u Was??

reklama
U mnie tak samo. Ja me dziewczynkę, ale charakterkiem nieodstaje od niejednego chłopca :-D

moja królewna dziś bardzo aktywna - daje popalić matce za aktywny weekend
R. w sobotę dostał pierwszego kopniaka od córci, ależ miał banana na twarzy mówię WAM

nasz maluch też aktywny;-)jak ja mam aktywny dzień to on grzeczny a jak ja odpoczywam to on szaleje..

ann-87 z takim samym przerażeniem czytam komentarze:eek:
Moje to będzie jakiś oszołom, nie żałuje sobie i w dzień i w nocy. Wczoraj wieczorem przez 3h mój K go czuł co chwila jak nie kopniak to się wypnie, za chwile się odpycha łokciem od brzucha Łobuzer mały:-p:zawstydzona/y::happy:

jeżeli będzie tak , po porodzie ....
to moja królewna grzeczna jak Anioł :) dzięki Bogu ;D chyba powinnam się cieszyć że nie szaleje jak łobuziara :) po mamusiiiii a jak ;D moja mama mówiła że byłam idealnym dzieckiem spałam, jadłam i spokój :p oby oby...

Oj to ja jak dziewczyny bede miała łobuziaka bo sie rozkręca z dnia na dzień. kopie coraz silniej :-D, ale tatuś i tak go jeszcze nie czuje przez brzuch, ale to chyba przez moje sadełko :baffled:

ejjj nooo ja nie straszę :-D:-D:-D mówię z doświadczenia:-D:-D

reklama
Oj to ja jak dziewczyny bede miała łobuziaka bo sie rozkręca z dnia na dzień. kopie coraz silniej :-D, ale tatuś i tak go jeszcze nie czuje przez brzuch, ale to chyba przez moje sadełko :baffled:

myślę że to że kopie coraz silniej to znaczy że jest coraz większe, raczej częstotliwość tych kopów na znaczenie :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry