reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Laski miała któraś tak ? Antykoncepcja

Leukopenia to jak jest za mało krwinek białych z tego co wiem . No ,a za wysoki poziom krwinek białych bardziej świadczy o tym że była jakaś infekcja zapalenie wirusowe itp 🤨

reklama
.

Załączniki

• IMG_3017.jpeg
    IMG_3017.jpeg
    123,3 KB · Wyświetleń: 18
  • IMG_3016.jpeg
    IMG_3016.jpeg
    115,9 KB · Wyświetleń: 16
  • IMG_3018.jpeg
    IMG_3018.jpeg
    69 KB · Wyświetleń: 11
  • IMG_3015.jpeg
    IMG_3015.jpeg
    149,4 KB · Wyświetleń: 13
  • IMG_3014.jpeg
    IMG_3014.jpeg
    146,4 KB · Wyświetleń: 18
Leukopenia to jak jest za mało krwinek białych z tego co wiem . No ,a za wysoki poziom krwinek białych bardziej świadczy o tym że była jakaś infekcja zapalenie wirusowe itp 🤨
No to co Ona mi podkręca tzn lekarka moja? A już sama nie wiem, lekarzu lecz się sam. Nic mi nie jest nie dolega, także nie idę przez najbliższy czas do lekarza..
Chociaż teraz naczytałam sie o zmianach nowotworowych, głupi internet 🤦

Te Twoje wyniki to Chyba informują o zakrzepicy generalnie.. Ale to już dla lekarza zostawię. A lekarz 1 kontaktu nic Ci nie powiedział?

Moja siostra wczoraj wyniki dostała z rezonansu i tomografii 😭😭. Ferrytyna niższa od Twojej, i płytki krwi ma za mało i coś z hemoglobina.

Wyszło Jej, że ma torbiel na szyszynce 1x1 cm ☹️☹️

Te Twoje wyniki to Chyba informują o zakrzepicy generalnie.. Ale to już dla lekarza zostawię. A lekarz 1 kontaktu nic Ci nie powiedział?

Moja siostra wczoraj wyniki dostała z rezonansu i tomografii 😭😭. Ferrytyna niższa od Twojej, i płytki krwi ma za mało i coś z hemoglobina.

Wyszło Jej, że ma torbiel na szyszynce 1x1 cm ☹️☹️
Wiesz u mnie dwa zatory i trombofilia wiec wyniki nie będą takie jak u zdrowego człowieka . Ale nie mówią nic o tym żebym aktualnie przechodziła zakrzepicę . A co do siostry to dużo zdrowia życzę konkretny lekarz i będzie dobrze

No to co Ona mi podkręca tzn lekarka moja? A już sama nie wiem, lekarzu lecz się sam. Nic mi nie jest nie dolega, także nie idę przez najbliższy czas do lekarza..
Chociaż teraz naczytałam sie o zmianach nowotworowych, głupi internet 🤦
Dlatego ja się tym nie sugeruje ,bo tam za dużo ale sprzecznych informacji .

Wiesz u mnie dwa zatory i trombofilia wiec wyniki nie będą takie jak u zdrowego człowieka . Ale nie mówią nic o tym żebym aktualnie przechodziła zakrzepicę . A co do siostry to dużo zdrowia życzę konkretny lekarz i będzie dobrze
No tak wiem, że nie będziesz miała takich jak zdrowy człowiek i bardzo mi przykro z Twojego powodu :(

A ogólnie da się to leczyć na co chorujesz czy tylko da się załagodzić skutki?

No tak wiem, że nie będziesz miała takich jak zdrowy człowiek i bardzo mi przykro z Twojego powodu :(

A ogólnie da się to leczyć na co chorujesz czy tylko da się załagodzić skutki?
Leki przyjmuję eliquis 5mg na rozrzedzenie krwi to ma mnie ratować przed kolejną zakrzepicą ,ale czy coś więcej będzie nie wiem narazie . No ,ale clexan w ciąży też miał zapobiec zakrzepicy ,a dostałam więc co ma być i tak będzie .

reklama
Leki przyjmuję eliquis 5mg na rozrzedzenie krwi to ma mnie ratować przed kolejną zakrzepicą ,ale czy coś więcej będzie nie wiem narazie . No ,ale clexan w ciąży też miał zapobiec zakrzepicy ,a dostałam więc co ma być i tak będzie .
Nie no zabraniam Ci tak wgl myśleć, będzie dobrze bo musi być dobrze 🤞
A jak malutka? :)

Do góry