93kora
Fanka BB :)
Zdaję sobie z tego sprawę.im więcej badań wykluczających tym lepiej dla ciebie
Dziękuję za cenne informacje.
A jak się Ty czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdaję sobie z tego sprawę.im więcej badań wykluczających tym lepiej dla ciebie
Różnie za dużo na głowie za mało czasu i tak się odbija na mnie . W dodatku ten czas oczekiwania na wynik badań a są to niestety badania na czerwienice raka krwi . Ale wierzę ,że będzie dobrze .Zdaję sobie z tego sprawę.
Dziękuję za cenne informacje.
A jak się Ty czujesz?
Jezus Maria. Musi być dobrze. No nie dopuszczam do siebie innej opcjiRóżnie za dużo na głowie za mało czasu i tak się odbija na mnie . W dodatku ten czas oczekiwania na wynik badań a są to niestety badania na czerwienice raka krwi . Ale wierzę ,że będzie dobrze .
Za dużo złej seri dlatego też do siebie nie dopuszczam takiej informacji ,ale dowiem się 22 październikaJezus Maria. Musi być dobrze. No nie dopuszczam do siebie innej opcji
Czemu tyle czekania? Grunt to Twoje nastawienieZa dużo złej seri dlatego też do siebie nie dopuszczam takiej informacji ,ale dowiem się 22 października
Bo to badanie genetyczne . Moje nastawienie lajtoweCzemu tyle czekania? Grunt to Twoje nastawienie
No to wiadomo już.Bo to badanie genetyczne . Moje nastawienie lajtowe
Niestety badania genetyczne to już inna bajka . Ale ważne że wizyta szybko . Zobaczymy co dalej .No to wiadomo już.
Też czekałam miesiąc czasu jak chorowałam na WZW C i pojechały aż do Poznania
Jak tam u Ciebie ? Ja widziałam część swoich badań ,bo akurat byłam w tym szpitalu przejazdem . Nie ma tragedii wizyta już niedługo ciekawe czego więcej się dowiem .No to wiadomo już.
Też czekałam miesiąc czasu jak chorowałam na WZW C i pojechały aż do Poznania
Jak nie ma tragedii to super!!!!Jak tam u Ciebie ? Ja widziałam część swoich badań ,bo akurat byłam w tym szpitalu przejazdem . Nie ma tragedii wizyta już niedługo ciekawe czego więcej się dowiem .