Dzięki wielkie! Czy mogę odezwac się do Ciebie po poradę jak już będę po kontroli?Szukaj i słuchaj intuicji. Myślę, że czujesz co może pomóc obok wiedzy medycznej
reklama
Zawsze możesz napisać nawet na priv [emoji3059]Dzięki wielkie! Czy mogę odezwac się do Ciebie po poradę jak już będę po kontroli?
ariadnemare
Początkująca w BB
Czy któraś z Was wróciła do pracy jakoś szybko? Czy tak długie L4 jest konieczne?
Niedługo mam swoją pierwszą laparoskopię i przeraża mnie to cholernie, że mogę dostać zwolnienie na miesiąc.. już momentami zastanawiam się czy tego nie odwołać... Mam swoją działalność i nikt za mnie do pracy nie pójdzie na tyle czasu a po takim miesiącu zamknięcia nie będę miała pewnie do czego wracać...
A i od siebie mogę dać namiar na doświadczonego ginekologa z Rzeszowa ginekolog-rzeszow.pl Który specjalizuje się w takich sytuacjach.
Niedługo mam swoją pierwszą laparoskopię i przeraża mnie to cholernie, że mogę dostać zwolnienie na miesiąc.. już momentami zastanawiam się czy tego nie odwołać... Mam swoją działalność i nikt za mnie do pracy nie pójdzie na tyle czasu a po takim miesiącu zamknięcia nie będę miała pewnie do czego wracać...
A i od siebie mogę dać namiar na doświadczonego ginekologa z Rzeszowa ginekolog-rzeszow.pl Który specjalizuje się w takich sytuacjach.
Ostatnia edycja:
Nel331
Fanka BB :)
Ja miałam histerolaparoskopie i miałam tydzień zwolnienia. O miesiącu nie słyszałamCzy któraś z Was wróciła do pracy jakoś szybko? Czy tak długie L4 jest konieczne?
Nelka85
Fanka BB :)
Mnie dr pytał na ile chce i miałam 1 dzień. Z perspektywy czasu żałuję i mogłam wziąć tydzień. Byłam obolała.Czy któraś z Was wróciła do pracy jakoś szybko? Czy tak długie L4 jest konieczne?
Podziel się: