reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

gratuluje i trzymam kciuki zeby ciaza sie ujawnila ;-)ale moze warto poczekac jeszcze troszke...tak jak dziewczny wczesniej pisaly zeby byl skonczony 6 tc....:sorry2:

reklama
Isqa witamy :)

Dziewczynki trzymajcie kciuki jutro za mnie :) mam nadzieje, ze ta wizyta to tylko formalnosc... Licze sie z tym, ze moze nie byc widac serduszka, bo to dopiero zacznie sie 6 tydz. I po powrocie od razu wstawiam suwaczek :) :) :)

Do lekarza poszłam w celu wykluczenia ciąży, stawiałam że zatrzymanie miesiączki to wina torbieli na jajniku. Te 99% było dla mnie niczym ta brzytwa dla tonącego. Nie planowałam tej ciąży.

angelika 123 Na pewno "coś" już będzie widać. Wszystko zależy od umiejętności lekarza i aparatu USG.
Powodzenia i wracaj z dobrymi wiadomościami.

isqa dopiero teraz skumalam ze nie bardzo planowana ta ciaza...:zawstydzona/y:sorki ale na mozgownice mi sie juz rzuca ;-)
angelka moje &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was :tak:

Witam Kochane!
Mnie niestety nie będzie dane zostać lutową mamusią:-( Straciłam swój promyczek. Żegnam was z krwawiącym sercem, do teraz szok nie minął, ból rozpacz, wściekłość na cały świat,poczucie niesprawiedliwości, to wszystko co czuję..
Życzę wam wszystkim spokojnych 9 miesięcy i samych porodów w terminie. Mam nadzieję, że więcej aniołków tutaj już nie będzie. 3majcie się cieplutko.

Witam Kochane!
Mnie niestety nie będzie dane zostać lutową mamusią:-( Straciłam swój promyczek. Żegnam was z krwawiącym sercem, do teraz szok nie minął, ból rozpacz, wściekłość na cały świat,poczucie niesprawiedliwości, to wszystko co czuję..
Życzę wam wszystkim spokojnych 9 miesięcy i samych porodów w terminie. Mam nadzieję, że więcej aniołków tutaj już nie będzie. 3majcie się cieplutko.

:( Boze Jedyny tak bardzo Ci kibicowalam!!!!! Strasznie mi przykro Scarletko :( :( :(
Jestes w domu czy w szpitalu???

reklama
Do góry